Af - 08/01-14 13:56; Opdateret: 08/01-14 14:11

Lawrence om Oscar-styrt: Derfor faldt jegLawrence om Oscar-styrt: Derfor faldt jeg

Hollywoods øjesten har endnu en gang fået hele verden til at sige 'nåååååh'. Denne gang fordi hun afslører, at hun tænkte på noget helt andet end sin Oscar-statuette, da hun gik på scenen i Nokia Theatre for at modtage den.

storybild

Sådan så det ud, da Jennifer Lawrence skvattede på trappen, da hun var på vej på scenen for at modtage sin Oscar. (Billede: Polfoto/AP)

Hvad mon der gik gennem hovedet på Jennifer Lawrence, da hun for øjnene af alle sine kolleger og en hel verdens tv-seere snublede og faldt på trappen til scenen i Nokia Theatre under sidste års Oscar-uddeling?

Det afslører den 23-årige skuespillerinde i et nyt interview med magasinet W.

The Hunger Games 2: Lawrence er blændende
The Hunger Games 2: Lawrence er blændende

- Jeg var til Oscar-uddelingen og sad og ventede på, om de sagde mit navn, og jeg blev ved med at tænke på ordet 'cakewalk'. Cakewalk, cakewalk, cakewalk. Jeg tænkte 'hvorfor bliver det ord ved med at rumstere rundt i mit hoved?' Og da jeg så begyndte at gå op ad trappen, og stoffet fra min kjole foldede sig ind under min fod, huskede jeg pludselig, at min stylist havde sagt, at jeg skulle 'gå, sparke, gå, sparke', forklarer skuespillerinden, der fik en guldmand med hjem for rollen i 'Silver Linings Playbook'.

- Man skal sparke kjolen udad, når man går, men det glemte jeg fuldstændig, fordi jeg tænkte på kage. Det var derfor, jeg faldt, uddyber hun.

J-Law: Verden rundt i otte crazy kjoler
J-Law: Verden rundt i otte crazy kjoler

Hun tog i øvrigt faldet i stiv arm. Da hun fik stående applaus fra salen, lød det fra hende, at 'I står kun op, fordi I synes, det er synd for mig, at jeg faldt, og det er virkelig pinligt'.

Og mon ikke der var kage til efterfesten?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx