Af Peter Ølholm Hansson - 25/10-17 22:29

Superstjerne deler privat hemmelighed: - Jeg føler mig lige så meget som kvinde som en mand Superstjerne deler privat hemmelighed: - Jeg føler mig lige så meget som kvinde som en mand

"Jeg elsker høje hæle. Jeg har massevis af høje hæle derhjemme."

storybild

Den britiske sanger Sam Smith deler en meget følsom oplysning med offentligheden.

'Stay with Me'-sangeren har nemlig valgt at fortælle om en del af sin person, som han hidtil har hold hemmeligt. For selvom han biologisk set er en mand, føler han sig lige så meget som det modsatte køn.

Det fortæller han ifølge musikmagasinet Rolling Stone i et interview med The Sunday Times.

I interviewet slår Sam Smith fast, at han ikke ser sig selv som såkaldt 'ciskønnet' (en person, der identificerer sig som det køn, der stemmer overens med det biologiske køn, red):

»Jeg elsker høje hæle. Jeg har massevis af høje hæle derhjemme. Folk ved det ikke, men jeg kan huske, at jeg som 17-årig var besat af Boy George og Marilyn og alt det der. Der var et tidspunkt i mit liv, hvor jeg ikke havde et eneste stykke herretøj. Jeg bar fuld make-up i skolen hver dag, øjenvipper, leggings med Dr. Martens og pelsfrakker - i to et halvt år,« siger Sam Smith og tilføjer:

»Jeg ved ikke, hvad man vil kalde det, men jeg føler mig lige så meget som en kvinde, som jeg er mand,« siger sangeren til The Sunday Times ifølge Rolling Stone.

Sam Smith slog for alvor igennem med albummet 'In the Lonely Hour' i 2014. Pladen indeholdt store hits som 'Stay with me' og 'Im Not the Only One'.

Da sangeren udgav pladen, fortalte han samtidig offentligt, at han er homoseksuel. I december samme år indkasserede han fire Grammy-priser for debuten.

3. november udkommer Sam Smiths opfølgning til debuten. Albummet har fået titlen 'The Thrill of It All'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
Verdens ældste er død som 117-årig på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx