Af Christian Winther Johansen - 28/12-17 09:09

Kim Kardashian får VILD julegave af Kanye: 'Bedste ægtemand-alarm'Kim Kardashian får VILD julegave af Kanye: 'Bedste ægtemand-alarm'

Nogle giver gaver fra Adidas. Andre giver en del af Adidas.

storybild

(Billede: JUSTIN LANE)

Kim Kardashian-West fik en glædelig overraskelse af sin mand, Kanye West.

Da parret skulle udveksle julegaver, startede Kanye West med at give fruen en lidt mere simpel julegave, end hvad man måske kunne forvente af ham. Det skriver Independent.

Kim Kardashian-West dokumenterede gaverne på hendes Instagram-story, og her kun man se, at den første æske indeholdt et stykke Disney-legetøj, Airpods fra Apple, gavekort til Amazon og Netflix samt sokker fra Adidas.

»Jeg var sådan: 'Det er så sødt, tak,'« fortalte Kim Kardashian-West på sin Instagram-story. Men så var det, at hun fik sig sin overraskelse.

»Så åbnede jeg den næste æske, og der var så aktier i Amazon, som der var et gavekort til, aktier i Netflix, aktier i Apple, hvor høretelefonerne var fra og aktier i Adidas,« siger hun i videoen ifølge Independent.

Til videoen skrev hun 'best husband alert', og det er vel til at forstå, når man regner på det.

(Billede: Screendump/Instagram)

Som det kan ses på billedet er Kim Kardashian-West ny den lykkelige ejer af 995 aktier i Adidas - firmaet, som Kanye West producerer sine Yeezy-sko i samarbejde med.

Ifølge Independent er de 995 aktier sammenlagt 168.553 dollars værd, hvilket svarer til 1.054.956 kroner. Og det var så kun Adidas-aktierne, der var tale om her.

Og så ville de fleste jo nok også blive glade for den første æske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Forlystelse blev beskyldt for at være...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx