Af - 21/05-16 13:18

Medie: Vi er blevet tilbudt sexvideo med Kardashian-søsterMedie: Vi er blevet tilbudt sexvideo med Kardashian-søster

Et amerikansk medie skriver, at det har set et grafisk skærmbillede, der angiveligt skal forestille Kylie Jenner og eksen.

Bildstrecke im Grossformat »

Måneder efter at den 18-årige Kylie Jenner har brudt med rapperen Tyga er et sladdermagasin blevet tilbudt at købe en 14 minutter lang sexvideo, der angiveligt skal stamme fra parrets soveværelse.

Det skriver sladderbladet RadarOnline.com.

Få dage efter at den 18-årige Kylie Jenner rygtes at have fundet en ny kæreste i den 22-årige canadier PartyNextDoor, er et amerikansk medie blevet tilbudt en intim video fra tiden, hvor hun dannede par med rapperen Tyga.

Det er ikke umuligt, at Kylie Jenner går i Kim Kardashians fodspor, når det kommer til lækkede sexfilm. Tilbage i 2007 købte pornoselskabet Vivid en privatoptagelse af sex imellem Kim Kardashian og den daværende kæreste, rapperen Ray J. Efterfølgende sagsøgte Kim selskabet, men sagen endte med, at de betalte hende fem millioner dollar for få lov til at beholde og vise videoen.

Har Kylie Jenner allerede fået en ny kæreste?!
Har Kylie Jenner allerede fået en ny kæreste?!

Nu tyder noget på, at lillesøsteren Kylie kan se frem til noget nær den samme oplevelse.

Sladdermagasinet RadarOnline er nemlig blevet tilbudt at købe en sexvideo af Kylie Jenner og ekskæresten Tyga. I håb om at få handlen i stand har de anonyme sælgere vist bladets reportere et billede, der angiveligt skal forestille parret i en hyrdetime.

Billedet skal være et grynet skærmbillede af en ung kvinde, der 'udfører en seksuel handling' på¨en sort mand. Der skal dog ikke være nogle klare tegn, der kan identificere de medvirkende med sikkerhed.

Ifølge sælgerne skal billedet stamme fra en 14 minutter lang sexvideo, der har ligget online på rapperen Tygas egen hjemmeside, men blev taget af efter at have været på nettet i meget kort tid d. 18. maj. Altså nogenlunde på samme tid, som Kylie Jenner rygtedes at have fået en ny flamme.

Kardashian-søster single: Nu udtaler eks'en sig
Kardashian-søster single: Nu udtaler eks'en sig

Sladderbladet har dog gennemgået gamle versioner af siden og har ikke fundet spor efter en sådan video på den givne dato. Hvis den er ægte, skal den altså stamme andetsteds fra.

Ifølge RadarOnlines kilder tæt på Kardashian-klanen, så skal selve tanken om, at den 18-årige skal have været medvirket i en sexvideo være en omgang vås.

Her ses et billede fra da Kylie Jenner var sammen med Tyga. Forholdet varede i godt to år.

Medie: Reality-babe er blevet single
Medie: Reality-babe er blevet single


LÆS OGSÅ: Sådan vil Kardashian-søstre få dig til at stråle på stranden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
FCK-angriber helt ude i kulden: Væk...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx