Af Bo Poulsen - 02/01-18 07:05; Opdateret: 02/01-18 07:23

Danner par med millionær: Nu er Vild med Dans-stjerne gravidDanner par med millionær: Nu er Vild med Dans-stjerne gravid

 

storybild

Arkivfoto: (Billede: Camilla Rønde)

Den 41-årige danser Viktoria Franova, der blandt andet er kendt fra sin medvirken i underholdningsprogrammet 'Vild med dans', er gravid.

Hun viser selv babybulen frem på det sociale medie Instagram.

'Hvad vil 2018 bringe? Der kommer en baby i år. Min tredje bule. Jeg føler mig meget taknemmelig i disse dage, for det der er hændt og jeg er forberedt og spændt på det næste kapitel.'

I samme ombæring afslører hun, at hun venter en dreng. Det kommer til at blive danserens tredje barn. Privat danner hun par med iværksætter og forretningsmand Jakob Jønck, som også er far til Franovas to andre børn.

Jakob Jønck scorede for et par år siden en svimlende bankbog, da de to fitness-apps Endomondo og MyFitness­Pal blev solgt for et samlet beløb på godt 3,5 mia. kroner til det amerikanske selskab Under Armour. Jønck havde ejerandele i begge app-selskaber og modtog ifølge jungle­trommerne et beløb i størrelsesordenen 350-400 mio. kroner.

Viktoria Franova har medvirket tre gange i TV 2-programmet og fik en andenplads med Simon Mathew i 2007. Ifølge Franova selv har produktionsholdet bag programmet spurgt flere gange, om hun vil deltage. Alle gange har hun takket nej, men afviser ikke, at det kan ske i fremtiden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Kvinde voldtaget til karneval
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx