Af - 11/03-14 16:07; Opdateret: 11/03-14 16:29

I morgen er Gustavs store aften: Jeg er nervøsI morgen er Gustavs store aften: Jeg er nervøs

Onsdag aften afholdes der for første gang Reality Award. En af aftenens store profiler, Gustav Salinas, går smånevøs rundt og venter på showstart.

storybild

(Billede: HILDEBRANDT HENRIK)

Er der nogen, der glæder sig til Reality Award i morgen aften, så er det Gustav Salinas, der er nomineret i fire kategorier. Blandt andet i kategorien 'Årets bedst klædte reality deltager'.

- Jeg er overhovedet ikke klar endnu. Jeg stresser lidt over, hvad jeg skal have på. Jeg skal ud og købe tøj i dag, lyder det fra Gustav, da mx.dk ringer.

Gustav udfordret i stor sprogquiz: 'Betyder hoven ikke liderlig'?
Gustav udfordret i stor sprogquiz: 'Betyder hoven ikke liderlig'?

Priserne, der tæller kategorier som 'Årets bedste taktiker', 'Årets bedste brandert' og selvfølgelig 'Årets bedste reality-program', afgøres via sms-stemmer fra de danske reality-fans. Gustav har opfordret sine mange fans til at stemme på ham, men han føler sig ikke sikker på at vinde.

- Jeg er lidt nervøs, for jeg er oppe imod nogle andre store kendisser. Mine værste konkurrenter er nok Fetterlein og Stolle(Fra 'Paradise Hotel' og 'Et ton cash', red.), for de har også rigtig mange følgere. Uanset hvad så føler jeg dog, at jeg har gjort mit for at underholde danskerne.

Video: Se dansk kendis gå twerk-amok
Video: Se dansk kendis gå twerk-amok

Gustav regner med, at følges til showet med reality-kollegaen Sy Lee, og så kan han afsløre, at han allerede har takketalerne klar. Både hvis han vinder eller taber.

- Jeg skal alligevel op og give nogle priser, så hvis jeg ikke selv har vundet, kan jeg holde min tale der. Der skal holdes tale uanset hvad.

Reality Awards bliver afholdt i morgen aften på Bremen i København.

Gustav overrasker kræftramt 5-årig pige, der blev drillet i børnehaven
Gustav overrasker kræftramt 5-årig pige, der blev drillet i børnehaven

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx