Af Tinie Maibøll - 16/07-17 20:46

Paris Hilton overrasket af kæresten: Fik hendes navn tatoveret i en helt særlig stilParis Hilton overrasket af kæresten: Fik hendes navn tatoveret i en helt særlig stil

Rigmandsdatteren, realitykendissen og forretningskvinden Paris Hilton har en meget dedikeret kæreste i den 32-årige skuespiller Chris Zylka, der netop har fået udført en meget permanent kærlighedserklæring til Paris Hilton på sin arm.

storybild

Paris Hilton og kæresten Chris Zylka er meget forelskede. Så forelskede, at Chris Zylka nu har fået foreviget sin udkårnes navn med blæk på sin krop. Lad os håbe, det holder. (Billede: CHRIS DELMAS)

Den hører til på listen over no-goes i en tattovørsalon. For selvom det kan virke dødromantisk og som den ultimative kærlighedseklæring, så er det altså en satsning at få kærestens navn tatoveret på sin krop.

Men det lader ikke til at have afskrækket den 32-årige skuespiller Chris Zylka, der til daglig danner par med Paris Hilton. For fredag afslørede den kendte rigmandsdatter nemlig på sin Instagram, at Zylka havde en 'eventyrlig' overraskelse til hende. Det skriver People.

For det var ikke nok bare at få fornavnt 'Paris' tatoveret på sin arm. Nej, romantikken fik lige yderligere et nøk på skalaen.

For navnet er nemlig tatoveret i den kendte font, som Disney bruger på deres produkter lige fra film, merchandise og til skilte i Disney World.

Et opslag delt af Paris Hilton (@parishilton) den

'Jeg er sådan en heldig pige! Min kærlighed overraskede mig og fik mit navn tatoveret i Disneyfonten. Og han sagde, at jeg er det mest magiske sted på jorden, og at han endelig har fundet sin eventyrsprinsesse,' skriver Paris Hilton til billedet.

På det sociale medie Instagram deler tatoveringen vandene.

'Det her er det sødeste nogensinde. Du kan betragte dig selv som meget heldig,' skriver en bruger, mens andre nøjes med en masse hjerter og smileys.

Andre forholder sig mere praktisk til Zylkas nye udsmykning.

'Jeg prøver ikke at være en lyseslukker, men man får altså aldrig sin bedre halvdels navn tatoveret på sig. Men det ser da cool ud,' skriver en, men en anden knastørt konstaterer, at 'det vil han nok fortryde snart.'

Hvorvidt Chris Zylka rent faktisk bevidst har spillet på, at der ligger et Disleyland i Paris, eller han bare har tænkt, at hun var så eventyrlig, at det var en Disneyfont værdig, melder historien ikke noget om.

Men som flere følgere foreslår, så kan de to i hvert fald kontakte Disneyland i Paris og høre, om det her kvalificerer sig som en værdig grund til at få sponsoreret en bryllupsfest i forlystelsesparken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx