Af - 08/10-14 20:06

Mileys hjemløse forbryder-ven skal bag tremmerMileys hjemløse forbryder-ven skal bag tremmer

Sangerinden Miley Cyrus' date viste sig at være efterlyst. Nu skal han seks måneder bag tremmer.

storybild

Der var kram og smil, da Jesse Helt skulle tage imod Mileys VMA. Desværre for Jesse Helt så politiet med, og nu skal han bag tremmer. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Miley Cyrus' gode gerning i august fortsætter med at trække hende ind i den ene politi-overskrift efter den anden.

For første gang i mands minde trak Miley Cyrus ellers positive overskrifter, da hun i august tog en hjemløs mand med til MTV VMA's. Ikke nok med det, da Cyrus vandt en pris for 'Wrecking Ball' lod hun den hjemløse mand indtage scenen for at sætte fokus på hjemløses forhold i USA.

- Jeg accepterer denne pris på vegne af de 1,6 millioner, der er løbet væk hjemmefra, de hjemløse unge i USA, som sulter, føler sig fortabt og er bange for at dø i netop dette øjeblik, sagde Jesse Helt og fik hele salens opmærksomhed, da han sagde:

- Jeg ved dette, fordi jeg selv er en af dem.

Indlæser

#myfriendsplace #VMAs2014 #mtv

Se på Instagram


Indlæser

my favorite dude ever #jesse #myfriendsplace #mtvvmas2014

Se på Instagram


De mange billeder, der cirkulerede af Jesse Helt i medier verden over - og som det kan ses også på Miley Cyrus' Instagram-profil - fik politiet i Oregon til at spærre øjnene op. Her havde man nemlig haft den 22-årige mand på listen over efterlyste siden 2011, hvor han misligholdte den prøvetid, han var pålagt af retten, efter han i 2010 var blevet arresteret for blandt andet ulovlig indtrængning og indbrud i 2010.

Senere kom tidligere retsdokumenter frem i lyset, der afslørede, at Helt blev arresteret hele tre gange i sine unge år for at være i besiddelse af hash, tobak og alkohol.

Det massive pres fik Jesse Helt til at melde sig selv til politiet, hvor han blev anholdt. Nu er der faldet dom, og hans tre år på flugt for myndighederne koster ham seks måneder bag tremmer, skriver amerikanske medier.

Miley Cyrus endnu ikke udtalt sig efter dommen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Anmeldelse: Henrik Sass hader...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx