Af - 20/06-16 13:12; Opdateret: 21/06-16 11:41

Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætterGo' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter

Morten Resen vil starte sin egen it-virksomhed. - Det her er totalt som at springe ud fra ti meter vippen uden korkbælte.

Bildstrecke im Grossformat »

Morten Resen afslører en hemmelighed, som han længe har gået og brygget på.

- Min hustru og jeg har en gammel idé, som vi har haft liggende i skuffen, og som vi ikke rigtig har vist, hvad vi skulle gøre ved, fortæller den 37-årige tv-vært, der lige nu har taget orlov fra jobbet som vært på Go' Morgen Danmark.

Populær vært tager pause fra 'Go' Morgen Danmark': - Skønt ikke at kende fremtiden
Populær vært tager pause fra 'Go' Morgen Danmark': - Skønt ikke at kende fremtiden

Hele opstartsprocessen vil han fortælle om på podcast, som han løbende lægger ud på iTunes.

- Det er mega blufærdigt at sige det højt, for det er jo ikke sikkert, at det bliver til noget. Det kan jo være, der går halvandet afsnit, hvor jeg så finder ud af, at ideen ikke kunne flyve alligevel, men det kan også være det bliver til noget, og det kunne jeg godt tænke mig at dokumentere, så andre kan lære af det, fortæller Morten Resen.

LISTE: Her er Morten Resens mest uforglemmelige øjeblikke på tv
LISTE: Her er Morten Resens mest uforglemmelige øjeblikke på tv

Det er meget ulig mig, fordi normalt skal være planlagt, og det her er totalt som at springe ud fra ti meter vippen uden korkbælte, fordi jeg ved ikke, hvordan det ender, siger den tidligere Go Morgen Danmark-vært

Ideen går ud på at lave en tripadvisor for børnefamilier, som skal gøre livet på farten lettere, når man har små børn.

- Tanken er at lave en app, som, når vi står i Danmark eller udlandet og skal have noget at spise med vores børn, kan finde et godt sted, som også er godt for børn, så man ikke altid ender på Jensens Bøfhus eller Bones, siger Morten Resen, der selv er far til to.

Morten Resens svære valg: - Derfor stopper jeg på 'Go' Morgen Danmark'
Morten Resens svære valg: - Derfor stopper jeg på 'Go' Morgen Danmark'

Som helt ny i iværksætterverdenen står han med samme spørgsmål som alle andre, der vil starte noget.

- Hvor finder man partnere? Hvem ringer man til? Det er noget, jeg gerne vil vise folk, ved selv at drage mig nogle erfaringer, så folk der går med lysten til at starte noget, kan få inspiration til at springe ud i det.

Om tv-værten gør sig ligeså godt som iværksætter, som han gør sig bag skærmen, kan du kun blive klogere på ved at lytte til de løbende podcast, men hos den 37-årige familiefar er forventningerne høje.

- Det bliver til noget på et eller andet tidpunkt i en eller anden udstrækning, men hvordan og hvornår, det aner jeg ikke. Nu prøver jeg, og så må vi se, hvordan det går, griner Morten Resen.

Se hans opslag på Instagram herunder.

Jeg har taget tilløb i nogle uger, men nu kan jeg ikke finde så mange undskyldninger længere! Jeg vil forsøge at starte en tech-virksomhed, og du er inviteret med på hele rejsen. Hvad enten den bliver ultra kort – eller en hel del længere. I den helt nye episode af min start-up podcast kan du høre, hvad idéen går ud på, når jeg pitcher den for Mr. Tech, Jesper Buch, der bl.a. er stifter af JustEat og en af de benhårde investorer i "Løvens hule" på DR. Jeg ender i øvrigt med at blive invitere til Spanien. På én betingelse! Du kan også møde min hustru, Marlene – og høre hvor mange penge, jeg selv har tænkt mig at skyde i projektet. For tanken er, at intet er hemmeligt. Du får alt at vide, så du måske selv kan blive inspireret til at starte.. noget! Du kan abonnere på podcasten helt gratis i iTunes. Håber, du har lyst til at lytte med 😊 Alt det bedste Morten

A photo posted by Morten Resen (@mortenresen) on

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx