Af - 02/07-14 07:59

Skandaleskuespiller indrømmer: Jeg er alkoholikerSkandaleskuespiller indrømmer: Jeg er alkoholiker

Skuespillerne Shia LaBeouf og Robin Williams kæmper med misbrugsproblemer.

storybild

Shia LaBeouf og Robin Williams. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

To af Hollywoods hele store stjerner, Shia LaBeouf og Robin Williams, er i de seneste dage gået i behandling for hver deres misbrugsproblemer.

Det skriver TMZ.

Hvad foregår der i hovedet på Shia LaBeouf?
Hvad foregår der i hovedet på Shia LaBeouf?

Repræsentanter for skuespilleren Shia LaBeouf bekræfter, at stjernen har et alkoholmisbrug. og at han modtager behandling for at komme misbruget til livs. De afviser dog, at det skulle være så slemt, at han har måtte lade sig indlægge på en decideret afvænningsklinik, som det ellers er så moderne blandt amerikanske stjerner.

I stedet modtager han behandling ude i det fri hos 'Anonyme Alkoholikere'.

- Han har taget det første af mange nødvendige skridt for at komme problemerne til livs, lyder det fra talsmanden.

Skandalekongen LaBeouf

'Nymphomaniac'-stjernen LaBoeuf har det seneste år gjort sig bemærket igen og igen med sin mærkelige opførsel. Til verdenspremieren på Lars von Triers forlængede udgave af Nymphomaniac trak han en brun papirspose med teksten 'I am not famous anymore' over hovedet. Kort forinden var han udvandret fra filmens officielle pressemøde med ordene:

- Når måger følger efter en trawler, er det fordi, de regner med, at der bliver kastet sardiner i havet. Mange tak.

Og så sent som i sidste uge blev han anholdt, da han stangstiv svinede en hjemløs mand til for samme dag at spytte efter en vagt.

Filmkritiker: LaBeouf er et fjols
Filmkritiker: LaBeouf er et fjols

Faldt i efter 20 år
Også Jumanji-stjernen Robin Williams kæmper mod sine dæmoner. Williams tog en kold tyrker og kom fri af sin afhængighed af kokain og alkohol i de tidlige 1980'ere, men 20 år senere bukkede han under og måtte lade sig indlægge på en afvænningsklinik i 2006. Det er som en del af behandlingen, at han nu lader sig indlægge på Hazelden Addiction Treatment Center i Minnesota. Simpelthen for at forebygge et nyt tilbagefald.

- Efter at have arbejdet på flere projekter griber Robin ganske enkelt muligheden for at fintune og fokusere på sin behandling, hvilket han er ekstremt stolt af, siger en repræsentant for skuespilleren til TMZ.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx