Af - 09/04-14 12:12

23-årige Nicklas skal forsvare Danmarks ære23-årige Nicklas skal forsvare Danmarks ære

En ung mand, der er bosat i Australien, skal repræsentere Danmark ved Mr. World om knap to måneder.

storybild

23-årige Nicklas Pedersen bliver Danmarks repræsentant ved Mr. World 2014. (Billede: www.missandmisterofdenmark.com )

Er 23-årige Nicklas Pedersen Danmarks lækreste mand?

Ja, mener organisationen 'Miss and Mister of Denmark', der har udvalgt den unge i Australien-bosatte københavner som Danmarks repræsentant til Mr. World 2014.

Ved den store internationale konkurrence skal den 23-årige tømrer forsvare Dannebrog i konkurrence med over 60 andre lande i kampen om en modelkontrakt

- Jeg drømmer om en international modelkarriere. At kunne rejse jorden rundt og arbejde som model ville være det ultimative for mig, siger den 183 centimeter høje dansker.

TV: Kira guider dig til en lækker og fit krop
TV: Kira guider dig til en lækker og fit krop

Frygter én ting
Mr. World 2014 afvikles i Torbay, England, i perioden 30. maj til 15. juni, hvor deltagerne skal testes i blandt andet råstyrke, intelligens, evner på catwalken og udseende.

Undervejs skal deltagerne fremvise et talent, og det er faktisk det, som han frygter mest.

- På nuværende tidspunkt er jeg ikke helt sikker på, hvad jeg skal optræde med. Jeg har spillet fodbold hele mit liv, men jeg tvivler på at trille en bold rundt på scenen skulle kunne imponere dommerne. Lige nu er jeg lidt på bar bund, hvad den udfordring angår, men jeg arbejder på sagen med Lisa Lents, siger Nicklas Pedersen.

Kan nå langt

Den tidligere skønhedsdronning, Lisa Lents, fungerer som direktør for Mr. World-konkurrencen i Danmark, og hun har store forventninger til den unge dansker.

- Vi har allerede fået rigtig god respons fra internationale medier, og folk er vilde med hans look. Hvis Nicklas holder hovedet koldt under konkurrencen og går målrettet efter titlen, kan han nå rigtig langt, siger Lisa Lents.

Og Nicklas Pedersen, han glæder sig:

- At repræsentere Danmark betyder alt for mig. Selv om at jeg har været bosat i Australien i to år nu, vil Danmark altid betyde mest for mig. Jeg er vokset op med danske værdier og traditioner, og jeg er meget stolt af at være dansk. Jeg har boet i Danmark stort set hele mit liv og elsker alt ved vores land, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx