Af - 18/11-16 21:12

Chok: Populær skuespiller begår bizart selvmord - fundet hængt i sin nederdelChok: Populær skuespiller begår bizart selvmord - fundet hængt i sin nederdel

Amerikanske Lisa Masters var kendt fra serier som 'Unbreakable Kimmy Schmidt' og 'Gossip Girl'.

storybild

Lisa Masters var en populær model og skuespiller. (PR-foto/IMDB)

En stor tragedie har ramt den amerikanske filmbranche.

Modellen og skuespilleren Lisa Masters har taget sit eget liv i en alder af 52 år.

Hun blev fredag fundet død på et hotelværelse i Lima, Peru, hvor hun ifølge avisen USA Today havde hængt sig i en nederdel.

Sideløbende med sin succesfulde modelkarriere gjorde Lisa Masters sig bemærket for roller i tv-serier som 'Unbreakable Kimmy Schmidt', 'Ugly Betty' og 'Gossip Girl' samt adskillige Hollywood-film.

Hun efterlader sig ægtemanden William, som der er nu er oprettet en GoFundMe-indsamling til at hjælpe ham med regningerne for at få hende fragtet til USA til begravelse, samt til hjælp med at betale huslejen i deres fælles hjem indtil han får det solgt.

'Efter ønske fra hendes mand og familie håber vi, at industrien kan sørge over hendes død uden detaljer. I disse mørke tider håber vi, at de, der var så heldige at kende hende, kan se, hvor lyst hun strålede og vil finde lys i dem selv og fortsætte med at dele det med andre - præcis som hun ville have gjort', skriver hendes agent Christopher Silveri i en udtalelse, som USA Today har modtaget på e-mail.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx