Af Maria Christine Madsen - 06/09-17 23:34

Naboer raser over kongeliges fest: Musikken dundrede til klokken halv seksNaboer raser over kongeliges fest: Musikken dundrede til klokken halv seks

Da den svenske prins Daniel i weekenden holdt en stor fest for sin hustru - kronprinsesse Victoria - i forbindelse med hendes fødselsdag, var det ikke kun hende, der blev overrasket. Det samme gjorde nogle af parrets naboer også. Og de var ikke alle lige glade for den vilde fest.

storybild

ARKIVFOTO af den svenske kronprinsesse Victoria og hendes mand, prins Daniel. (Billede: JAN-PHILIPP STROBEL)

Det er halvanden måned siden, at den svenske kronprinsesse fyldte 40 år og blev fejret i både Stockholm og på Öland. Men i største hemmelighed planlagde hendes mand endnu en fest for hende, som i weekenden blev holdt på Haga Slot, hvor parret bor med deres to børn, Estelle og Oscar.

Kronprinsessen vidste ikke noget om festen og blev derfor overrasket lørdag, da det pludselig strømmede til med gæster og musikken begyndte at spille op til dans.

Men især den høje musik, som man kunne høre til langt ud på natten og i de tidlige morgentimer i området omkring slottet, var ikke alle naboer lige glade for.

En af dem, der blev holdt vågen af de høje rytmer, var Stefan Sahl, som bor 500 meter fra slottet. Det skriver det svenske medie Aftonbladet.

»Jeg under alle at holde en fest lørdag aften, men at dundre løs med musik helt til klokken halv seks er ikke noget, en almindelig person kan slippe af sted med,« siger han.

»Jeg ville aldrig kunne holde sådan en fest hjemme hos mig selv, uden at nogen ringede til politiet,« tilføjer han.

Til avisen fortæller han, at den gennemtrængende musik holdt ham vågen hele natten, og at han sidst så på sit ur klokken 05:10 søndag morgen, hvor lyden endnu ikke blevet dæmpet.

Til Aftonbladet fortæller en talsmand for politiet i området, at man ikke har modtaget nogen anmeldelser om den høje musik, og at man ikke har sendt en patrulje af sted for at bede det royale par om at skrue ned.

Stefan Sahl fortæller selv, at han er dybt skuffet over kronprinsesseparret.

»De udgiver sig for at være ganske almindelige, omsorgsfulde folk. Det er tilsyneladende bare en facade. Når det gælder deres egne, private anliggender, så tages der ikke hensyn til, at man nemt kan forstyrre et mindre område en helt nat. Vi burde kunne forvente noget bedre fra et fremtidigt statsoverhoved,« siger han til Aftonbladet.

Det svenske kongehus' informationschef - Margareta Thorgren - fortæller til mediet, at hoffet ikke kommenterer privatfester.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx