Af Bo Poulsen - 10/05-17 20:50

Rapper blærede sig med luksus: Afslører billederne her en pinlig sandhed?Rapper blærede sig med luksus: Afslører billederne her en pinlig sandhed?

Her er 'beviserne.'

storybild

Her ses musikeren til venstre på billedet. Han slog igennem med hittet 'Bow Wow (That's My Name)' i 2000 under kunsternavnet Lil' Bow Wow. I dag er han 30 år gammel og har droppet 'Lil'' i sit navn. (Billede: Scanpix/D Dipasupil)

Shad Gregory Moss, som de fleste kender under kunsternavnet Bow Wow (tidligere Lil' Bow Wow), lever et godt liv.

Det gør han hvert fald, hvis man ser på hans sociale medie-profiler. Men måske ikke helt så godt, som det virker til.

Tirsdag lagde han et billede op på sin Instagram-profil, hvor han skrev, at han var på vej til New York. På billedet kan man blandt andet se en privatjet.


Men der er en person, som påstår, at Bow Wow i virkeligheden var ombord et passagerfly. Personen tog et billede, der ser ud til at stamme fra Snapchat, og er blevet delt talrige gange på eksempelvis Twitter.


'Modern Family'-stjerne snyder Instagram med numse-foto
'Modern Family'-stjerne snyder Instagram med numse-foto

Men ok. Det kan da godt være, at det ikke er Bow Wow på billedet foroven.

Så bevis nummer to kommer her. Twitter-brugeren 'Marcus' har nemlig søgt på billedet af privatjetten på Google og fundet ud af, at præcis samme billede stammer fra en billedsøgning fra lufthavnen.

Men det ser ud til, at billedet ikke en gang stammer fra lufthavnen PDK - Dekalb Peachtree Airport i Atlanta, hvor Bow Wow burde være fløjet fra ifølge sit eget Instagram-opslag. Men derimod Fort Lauterdale i Florida.


Bow Wow burde ellers ikke mangle penge, da han ifølge news.com.au har solgt mere end 10 millioner albums i sin karriere.

Udover musikken har han også medvirket i en række film i nogle mindre roller. Eksempelvis i 'Scary Movie 5' og 'The Fast and the Furious: Tokyo Drift'.


LÆS OGSÅ: Dronningen af halloween: Sådan snød Heidi Klum alle i år

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mystik om Zlatan-statue: ‘Jeg aner...
bt.dk
Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Cykelrytter troede, han havde...
bt.dk
Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx