Af Silla Bakalus - 10/05-17 14:48

Ekspert om kæmpe royal 'brystsmutter': Det er enhver kvindes mareridtEkspert om kæmpe royal 'brystsmutter': Det er enhver kvindes mareridt

Eksperter er dog uenige om, hvorvidt kjolen er passende eller ej.

storybild

Fra venstre: Jenni Haukio, Desiree Kogevinas, Carlos Eugster, kronpirnsesse Victoria og prins Daniel af Sverige. Det var Desiree Kogevinas, der stjal opmærksomheden. (Billede: Scanpix/NTB SCANPIX)

En forholdsvis ukendt kvinde stjal billedet, da hun mødte op i en meget afslørende kjole til en kæmpefest for Norges dronning Sonja og kong Harald.

»Det er enhver kvindes mareridt, og hun er nok rigtig ærgerlig over det i dag.«

Sådan lyder det fra modeeksperten Jim Lyngvild, da han ser billeder af den norske kronprins Haakons grandkusine Desirée Kogevinas, der tirsdag i den grad stjal billedet, da hun troppede op til en kæmpefest i den norske kongefamilie iklædt en noget afslørende kjole.

Den store fest var i anledning af, at både dronning Sonja og kong Harald holdt 80 års fødselsdag. Desirée Kogevinas er datter af grevinde Madeleine Bernadotte (nu Kogevinas), hvis far var afdøde prins Carl Bernadotte, som var kong Haralds onkel, og derfor var hun selvskreven på gæstelisten.

Distortion annoncerer to kæmpe fester på Rådhuspladsen
Distortion annoncerer to kæmpe fester på Rådhuspladsen

Men de færreste havde nok forventet, at det var netop den forholdsvis ukendte grandkusine, der ville stjæle al opmærksomheden.

Det gjorde hun dog, og det var ifølge norske medier grundet hendes meget røde kjole, det græske gulddiadem og de åbne sanddaler.

Desirée Kogevinas og Madeleine Kogevinas fra Sverige. Foto: Haakon Mosvold Larsen

Dog har det givet også været medvirkende, at hendes kjole røde kjole viste sig at være så afslørende, at man tydeligt kunne se hendes bryster og brystvorter igennem stoffet, da hun kom uden for i vinden.

Og det er ifølge Jim Lyngvild årsag til, at kvinden nok gennemlever sit ’livs mareridt’ i dag.

»Det er, hvad der kan ske, når man kommer ud i kulden, at det lange lys kommer på,« siger han og tilføjer dog, at han ikke mener, at Desirée Kogevinas har den store grund til at være ærgerlig:

»Hun ser pisse godt ud og er skidelækker,« konstaterer guruen, der ikke mener, at kjolen på nogen måder kan vurderes som upassende til et royalt arrangement.

»Hendes diadem og græske kjole er helt fantastisk, det er moderne, og vi lever i 2017,« siger modeeksperten, der mener, at de andre prinsesser godt kunne tage ved lære af den unge skønhed.

Bl.a. er han bestemt ikke imponeret over den svenske kronprinsesse Victorias kjole:

Mary overraskede alle med nyhed under tale: Hun flytter ind hos os
Mary overraskede alle med nyhed under tale: Hun flytter ind hos os

»Victoria er ellers en af mine yndlingsprinsesser, men hold nu kæft en gammeldags kjole, hun har valgt. Det ligner en brynje i silke,« siger Jim Lyngvild, der bestemt heller ikke er mere imponeret over den norske kronprinsesse Mette-Marits stil:

»Hun ligner en gammel karklud,« lyder hans hårde dom. Han tilføjer dog, at godt kunne tænke sig at se den danske kronprinsesse iført den røde kjole:

»Men Mary havde nok ikke lavet den brystsmutter,« siger han.

Modekongen Erik Brandt er enig med Jim Lyngvild i, at Desirée Kogevinas ser brandgodt ud i den røde kjole. Han mener dog ikke, at den er passende til en royal begivenhed:

Kronprinsesse Mary modtager pris for at hjælpe kvinder
Kronprinsesse Mary modtager pris for at hjælpe kvinder

»Stilmæssigt er den meget pæn, det synes jeg da bestemt. Men det er måske ikke lige de rigtige omgivelser. Det er ikke lige en kjole, der egner sig til et kongeligt selskab. Det kan godt være, jeg er gammeldags, men jeg mener ikke, at man kan til sådan nogle ting kan bære en kjole, hvor man kan se lige igennem foroven,« siger modemanden, der kalder kjolen lidt for ’vovet’.

Leah Isadora Behn, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus, Maud Angelica Behn, dronning Sonja, Emma Tallulah Behn, kong Harald, kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og Märtha. Foto: HAAKON MOSVOLD LARSEN


LÆS OGSÅ: Danskernes overraskende valg: Denne kongelige person gør det bedst

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Axelsen vinder igen: Nu skal han møde...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx