Af Niels Pedersen - 25/09-17 11:32

Britisk sangerinde er som forvandlet - kan du kende hende?Britisk sangerinde er som forvandlet - kan du kende hende?

Hun peger på mindre druk som en stor årsag til hendes nye udseende.

storybild

Leona Lewis. (Billede: LOIC VENANCE)

Leona Lewis tog hele verden med storm, da hun som blot 21-årig vandt den britiske udgave af 'X Factor' i 2006 og efterfølgende fik et stort hit med 'A moment like this'. Nu gør sangerinden sig ifølge Daily Mail bemærket på en helt anden måde.

Lørdag dukkede Leona Lewis op til et gallashow i Los Angeles. Det er der som sådan ikke noget usædvanligt ved. Nej, det var den 32-årige sangerindes udseende, der tiltrak sig opmærksomhed.

Det var således en markant slankere Leona Lewis, der poserede for fotograferne på den røde løber før showet. Du kan se billederne her.

På Instagram er ændringen da også til at få øje på. Her har Leona Lewis postet flere fotos af sin nye, slanke figur fra en ferie på Bali.

Orange & purple temple attire

Et opslag delt af Leona Lewis (@leonalewis) den

Da sangerinden brød igennem lydmuren med sejren i det britiske X Factor i 2006 og efterfølgende hittede med 'A moment like this' og 'Bleeding love', havde hun lidt mere på sidebenene.

Årsagen til Leona Lewis' vægttab skal sandsynligvis findes i hendes livsstil. Hun har altid været vegetar, men nu dyrker hun mere motion end før, ligesom hun begrænser sit forbrug af alkohol, forklarede hun i et interview med magasinet Woman's Health sidste år.

»Jeg forsøger at drikke rigeligt med vand hver dag og har altid en flaske på mig. Det skyller toksiner ud og holder min hud ren,« sagde Leona Lewis til Womans Health.

Den 32-årige sangerinde har ikke været pladeaktuel de seneste to år, men noget kunne tyde på, at der er nyt på vej. Den 8. august lagde hun en video på Twitter, hvor hun ses i studiet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Åh nej: Sibirisk kulde på vej - her...
bt.dk
Soldat faldt om før prins Henriks...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx