Af Laura Rode Nygaard - 27/12-17 17:18

Er det ikke...? Justin Bieber dukkede pludselig op på Joe & The JuiceEr det ikke...? Justin Bieber dukkede pludselig op på Joe & The Juice

Gæster på juicebaren Joe & The Juice fik sig en overraskelse lillejuleaften, da verdensstjernen Justin Bieber valgte at aflægge en af kædens amerikanske butikker et besøg.

Bieber på Joe

Den populære canadiske sanger var i butikken på Prince Street i New York for at bestille sig en grøn juice 23. december, da han lod sig rive med af stemningen og den høje, pumpende musik, som den danske juicekæde er kendt for, og smuttede om bag baren, hvor han fyrede et par dansetrin af sammen med personalet.

En kvindelig ansat filmede øjeblikket, og det er senere blevet lagt på Instagram, hvor det på tre dage er blevet set knap 19.000 gange.

Til BT fortæller en pressemedarbejder i den danske juicekæde, at popstjernen besøgte baren med en ven, og at han bestilte en Joe's Green Mile, som består af broccoli, spinat, avocado, æble og citron.

På Instagram skriver kæden med et glimt i øjet, at Justin Bieber var tilkaldt for at hjælpe lidt til på en travl dag.

'Vi blev nødt til at skrue lidt op inden juledagene, så vi kaldte en vikar ind,' skriver juicekæden.

Joe & The Juice blev grundlagt i 2002 af danske Kaspar Basse. Siden er juicekæden ekspanderet voldsomt og har i dag butikker over hele verden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tragedie: 14-årig dreng død efter...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Brøndby-spillerne fik fri: Zorniger...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx