Af - 13/06-16 10:01; Opdateret: 13/06-16 10:14

Dansk superfan af skuddræbt sangerinde: - Det gør ondtDansk superfan af skuddræbt sangerinde: - Det gør ondt

Den danske superfan Nicolaj Thiim Schmidt sætter ord på sorgen over drabet på den 22-årige amerikanske sangerinde Christina Grimmie, der fredag blev skudt efter en koncert i Florida.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg har aldrig følt en sådan direkte sorg over tabet af en 'celebrity' eller andre, som man ikke lige kender personligt. Men når man har været med fra starten, og korthuset så styrter, så gør det sgu ondt.

Sådan fortæller den 21-årige superfan Nicolaj Thiim Schmidt fra Solrød Strand om tabet af sit idol, den 22-årige, amerikanske sangerinde Christina Grimmie, der fredag aften på brutal vis blev skudt efter en koncert i Florida, hvor hun var i gang med at skrive autografer.

Bror til myrdet sanger angreb drabsmand: Her er hans besked til alle
Bror til myrdet sanger angreb drabsmand: Her er hans besked til alle

De fleste danskere havde forinden nok ikke hørt om 'Voice'-sangerinden før, men hun havde i mange år været et kæmpe idol på YouTube med over tre millioner følgere, og en af dem var Nicolaj Thiim Schmidt.

- Jeg har fulgt hende siden 2010, hvor jeg helt tilfældigt rendte på hendes kanal, der på daværende tidspunkt hed Zeldaxlove64. Dengang havde hun ikke andet end et skodkamera, et keyboard og et lille værelse plastret til med plakater.

- Der skulle ikke mere end én video til, før jeg var overbevist om, at hun nok skulle komme et sted hen en dag. Noget andet der gjorde det lidt særligt var, at hun dengang havde en så lille fanskare, at det var muligt for hende at have en god relation til os. Vi kunne skrive kommentarer til hende, som hun efterfølgende ville besvare, og vi kunne sende sang-ønsker ind, som hun så ville lave covers af. Det gav lidt en følelse af, at man kendte hende.

The Voice-stjerne dræbt af skud efter koncert
The Voice-stjerne dræbt af skud efter koncert

Da metroxpress lørdag morgen på Facebook skrev om drabet på Christina Grimmie, var Nicolaj Thiim Schmidt en af de første til at reagere. Hans kommentar har i skrivende stund over 700 likes.

Han skrev:

- Fuldkommen sønderknust. Har fulgt hende siden starten på Zeldaxlove64 på Youtube. Så hårdt at se, at hun ikke får lov at fuldføre noget så fedt og fantastisk som det, hun startede. Stakkels hende, stakkels familie, og stakkels verden.

Han forklarer til metroxpress:

- Da hun blev slået ihjel faldt det hele bare til jorden. At have fulgt hende og vidst, hvor meget arbejde hun har puttet i sin karriere og så se, at det på en måde var den karriere, der fik hende slået ihjel er virkelig knusende.

Manden der dræbte Christina Grimmie var ifølge politiet 27-årig, syg fan fra en nærliggende by. Efter drabet skød han sig selv kort efter.

Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert
Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert

27-årige Kevin James Loibl, der fredag skød Christina Grimmie.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx