10/10-17 15:42

Populær tv-vært har fået nyt job: Har sagt ja til stor udfordring Populær tv-vært har fået nyt job: Har sagt ja til stor udfordring

Hr. Skæg, der er kendt fra en række børneprogrammer på DR, har takket ja til en ny udfordring.

storybild

Hr. Skæg - også kendt som Mikkel Lomborg. (Billede: Nikolai Linares)

Mikkel Lomborg, som mange børn nok bedst kender som figuren Hr. Skæg, skal spille med i Tivolis musical 'Elf - The Musical'.

Det bliver allerførste gang, at Mikkel Lomborg står på scenen i en musical, når 'Elf - The Musical' får premiere i Tivoli i november.

Den populære børne-tv-vært, der især er kendt som Hr. Skæg, har nemlig takket ja til at blive en del af forestillingen, hvor også Pelle Emil Hebsgaard og Christiane Schaumburg-Müller spiller med.

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse, hvor Mikkel Lomborg fortæller om udfordringen.

»Min rolle i 'Elf - The Muscial' er den julegave, jeg aldrig har turdet ønske mig. Siden jeg som teenager opdagede 'Jesus Christ Superstar' og 'West Side Story', har mit hjerte banket hemmeligt for musicalgenren,« siger Mikkel Lomborg.

»Jeg har foran spejlet spillet musicalroller, og jeg har cyklet gennem byen, mens jeg fantaserede myldretidstrafikken ind i storladne dansekoreografier. Jeg har også haft ambitiøse drømme om, at det en dag skulle være mig, der stod på scenen, men det er af mange gode og dårlige grunde aldrig blevet til noget. Før nu,« siger han.

Filmen 'Elf', der har Will Ferrell i hovedrollen som alfen Buddy, er blandt de mest indtjenende julefilm i verden, og den har tidligere været opsat som musical på Broadway i New York og West End i London.

Også Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard er på rollelisten i den danske version af musicalen, der har premiere den 23. november.

/ritzau/FOKUS

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Far tjekkede ind på hotel med sin...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx