Af Sebastian Kirk - 03/10-17 20:56

Snart kan Kylie Jenner komme til at se helt anderledes udSnart kan Kylie Jenner komme til at se helt anderledes ud

Kylie Jenners look kan ændre sig drastisk, mens hun er gravid.

storybild

Kylie Jenner er blandt andet berømt for sine læber, som hun bruger til at promovere sine egne make up-artikler. (Billede: CARLO ALLEGRI)

Kylie Jenner venter barn til februar, og som graviditeten skrider frem, vil der ske ting og sager med realitystjernens krop.

Men det er ikke kun mave, bryster og hofter, der ændrer sig. Den 20-årige stjernes ikoniske læber kommer nemlig sandsynligvis også til at se helt anderledes ud, end de gør i dag.

Ifølge Page Six får hun nemlig regelmæssigt sprøjtet fillers ind i sine læber - blandt andet som led i promoveringen af hendes succesfulde kollektion af make up-produkter. Fillersne får hun hos plastikkirurgen Simon Ourian - men det kommer ikke til at ske, så længe der er et barn i hendes mave.

»Jeg anbefaler, at kvinder stopper med at få fillers så snart, de ved, at de er gravide. Ingen kender implikationerne af læbe-fillers på gravide patienter, siden det ikke er blevet testet på gravide kvinder,« siger han til Page Six og fortsætter:

»Jeg ville aldrig bevidst give læbe-injektioner til en gravid patient. Faktisk er det min politik, at jeg ikke foretager nogen som helst procedurer på gravide kvinder.«

Læbe-fillers holder normalt kun i et par måneder, før de begynder at lægge sig igen. Dermed kan Kylie Jenner meget vel komme til at se ud, som hun gjorde for tre-fire år siden, før hun begyndte at få lavet sine læber større.

Kylie Jenner i december 2013 til præmiere på Justin Biebers 'Believe'-film.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx