Af - 26/07-16 12:31; Opdateret: 26/07-16 12:41

Justin Timberlake slået i hovedet af fan: Hvorfor gjorde du dog det?Justin Timberlake slået i hovedet af fan: Hvorfor gjorde du dog det?

Den amerikanske popstjerne Justin Timberlake blev slået i hovedet af en fan, da han ankom til en amerikansk golfturnering.

storybild

(Billede: Carlo Allegri)

Den amerikanske sanger Justin Timberlake er kendt for sine poppede sange, hvor han ofte synger om kærlighed i takten til et væld af rytmiske toner.

Der var dog langt fra kærlighed i luften, da den 35-årige musiker ankom til den amerikanske golfturnering American Century Championship, som han skulle deltage i.

Da Justin Timberlake var på vej ind til sportsbegivenheden blev han, til trods for flere sikkerhedsvagter, nemlig slået i hovedet af en fan. Det viser en video, som det amerikanske medie TMZ har offentliggjort.

Far og datter danser til Timberlake-sang - Justin er vild med det
Far og datter danser til Timberlake-sang - Justin er vild med det

I videoen kan man se, hvordan "Can't Stop The Feeling"-sangeren iført golftøj går i gennem en passage af fans efterfulgt af en række af sikkerhedsfolk. Pludselig får stjernen en lussing på højre side af hovedet, hvilket får Justin Timberlake til at stoppe forundret op.

Der går dog ikke lang tid, før at det tidligere N*SYNC-medlem konfronterer den fan, som netop har slået ham.

- Hvorfor gjorde du dog det? spørger en undrende Justin Timberlake den aggressive fan.

Til trods for den ubehagelige hændelse har sangstjernen efterfølgende uploadet flere videoer på de sociale medier, hvor han fornøjet nyder sin deltagelse i turneringen.

Justin er tilbage: Er det her sommerens helt store hit?
Justin er tilbage: Er det her sommerens helt store hit?

Justin Timberlake har blandt andet lagt et klip ud på sin Twitter-profil, hvor han danser rundt på golfbanen og morer sig sammen med de andre deltagere.

Se videoen, hvor Justin Timberlake bliver slået her:

Se videoen fra Justin Timberlakes Twitter:


/ritzau/FOKUS

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx