06/03-18 19:42

Melanie afslører: Derfor meldte jeg mig til 'For lækker til love'Melanie afslører: Derfor meldte jeg mig til 'For lækker til love'

I dag er hun glad for, hun trak stikket.

storybild

Melanies veninder havde altid gjort grin med, at Melanie var 'for lækker til love'.

Melanie Norskov blev landskendt, da hun stod frem som én af singlerne i TV3-programmet 'For lækker til love'. Nu fortæller hun på sin blog, hvorfor hun meldte sig til programmet.

»Mine veninder havde altid gjort lidt grin med, at jeg var 'For Lækker Til Love', fordi jeg havde nogle mærkelige holdninger til, hvad jeg kunne og ikke kunne lide ved en fyr. Så tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve, og så meldte jeg mig. Jeg tror også, at reality dengang var noget helt andet end idag, og i og med at jeg var 17 år gammel, virkede det bare som noget af det fedeste at være en del af,« fortæller Melanie.

LÆS OGSÅ:  SAY WHAT? 'Paradise'-værts kæreste er med i 'Nybyggerne'

Selvom hun på dét tidspunkt tænkte, at det var ret fedt af være en del af 'For lækker til love', så valgte hun på et tidspunkt at stoppe. Det var der en helt særlig årsag til.

»Jeg stoppede, fordi at jeg blev klogere, heldigvis. Det her er ikke noget ondt om de mennesker, der laver reality, men personligt synes jeg, at det er til grin og det er ikke noget, jeg har lyst til at blive forbundet med,« skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

»Produktionen fik noget rigtig grimt frem i mig, som jeg ikke kunne genkende ved mig selv, og det havde jeg bare ikke lyst til at være en del af til sidst. Jeg havde virkelig heller ikke lyst til at hele Danmark skulle hade mig for noget, jeg ikke var; Det var bare 'a little too late',« skriver Melanie.

Du kan læse resten af Melanies blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Nanna: Jeg har ventet på denne dag for evigt

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx