Af Mads Brandsen - 28/02-18 10:34

Kendt skuespilerinde beskyldes for overgreb mod mindreårig drengKendt skuespilerinde beskyldes for overgreb mod mindreårig dreng

#MeToo-bølgen ruller videre, men nu med lidt omvendt fortegn.

storybild

En 36-årig mand har meldt den amerikanske skuespiller Jamie Luner for sexovergreb.

Tilbage i 1998 gav Jamie Luner ham angiveligt et blowjob - og det har nu fået manden til at anmelde hende til politiet i Los Angeles.

Det skriver det amerikanske celebrity-medie TMZ.

Omstændighederne omkirng blowjobbet melder historien til gengæld intet om, ligesom det heller ikke fremgår hvorvidt manden, der dengang var en 16-årig dreng og dermed mindreårig, indivilligede i at få blowjobbet, som han nu føler sig krænket over at skulle have modtaget.

Politiet undersøger nu sagen nærmere. Efter 20 år kan den dog vise sig at være forældet - men i værste fald er der op til 10 års fængselsstraf for seksuelle overgreb på mindreårige i Californien.

Herhjemme er den 46-årige Jamie Luner nok mest kendt for at spille Lexi Sterling i TV3-serien 'Melrose Place' og fra rollen som den intrigrante Peyton Richards i sydstatsdramaserien 'Savannah', der blev sendt på DR1 sidst i 1990'erne. Senest har hun medvirket i TNT-serien 'Murder in the First', ligesom hun for et par år siden tog en mastergrad i spirituel psykologi fra et privat universitet i Santa Monica.

Jamie Luner har indtil videre ikke kommenteret sagen. Det har politiet i Los Angeles heller ikke. Hun er i øvrigt ikke den eneste Melrose Place-stjerne, der har været på kant med loven forleden. Heather Locklear blev søndag anholdt for vold mod sin kæreste og politiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mystisk opslag: Linse fortryder et...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Politikere afviser forbud: Omskæring...
bt.dk
Politiet: 25-årige Alek kørte bevidst...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx