Af - 20/04-16 10:06

Jim Lyngvild tilbudt vildt tv-job i Kina: Se hvilket program herJim Lyngvild tilbudt vildt tv-job i Kina: Se hvilket program her

Det går godt for Jim Lyngvild i Kina.

Bildstrecke im Grossformat »

Den danske designer Jim Lyngvild er blevet tilbudt et stort tv-job i Kina. Lige nu ligger han i forhandlinger om at blive dommer i ‘Kinas næste Topmodel’.

- Jeg vil ikke sige så meget, inden jeg sidder i Kina bag dommerpulten. For Kina er Kina. Det hele kan ændre sig, men det er da en kæmpe ære, siger Jim Lyngvild til metroxpress.

Han venter lige nu på nyt fra sin agent i Kina, som er i fuld gang med forhandlingerne.

Vær med: Få dit navn på Kevin Magnussens bil i næste grandprix
Vær med: Få dit navn på Kevin Magnussens bil i næste grandprix

Jim Lyngvild er det seneste stykke tid blevet lidt af et navn i Kina, fordi han har stået for Kopenhagen Furs store modeshow under Shanghai Fashion Week.

- Jeg er blevet spurgt om flere programmer, men mit problem er jo, at jeg ikke snakker kinesisk, siger Jim Lyngvild.

Heldigvis foregår ‘Kinas næste Topmodel’ på engelsk, fordi der både er sydkoreanere, kinsere og amerikanere med i programmet for at gøre det internationalt.

- De elsker det farvestrålende og det skæve ved mig. Nu har jeg lavet et stort show med Kopenhagen Fur og har været på scenen og bukke. Jeg er en stjerne hos dem. De ejer ikke jantelov. Danmark har aldrig forstået at værdsætte mig, siger designeren.

Kinas vækst holder sig inden for den udstukne kurs
Kinas vækst holder sig inden for den udstukne kurs

Selv om intet er 100 procent sikkert endnu, har Jim Lyngvild gjort sig tanker om, hvilken slags dommer han gerne vil være, når han skal bedømme de håbefulde modeller.

- Jeg er den søde dommer. Jeg kan ikke udstå Uffe Buchard (dommer i ‘Danmarks næste Topmodel’, red.), der sidder og taler ned til 14-årige piger. Hvad bilder han sig ind? siger Lyngvild og fortsætter:

- Du kan sagtens lede dem i den rigtige retning uden at være grov. Jeg vil være retfærdig og hjælpe dem i den rigtige retning. Det er de sure dommere, der er med til at skabe anoreksi i modebranchen.

Digitalt mærke designer efter kundernes ønske
Digitalt mærke designer efter kundernes ønske

Jim Lyngvild er ikke bange for, at det bliver et problem, at han er åben om sin homoseksualitet, selv om det ikke er noget, man normalt snakker om i Kina.

- Der er så mange homoseksuelle i Kina. De er sprudlende og farverige og står for at lave makeup og hår. Men de er det jo uden at være åbne om det. De må godt, men man gør det ikke. Det er ikke ulovligt. Men det kan hjælpe, at man snakker om det, siger Jim Lyngvild, der har praler med at have en dejlig ægtemand, når han snakker med de kinesiske medier.

Se Jim Lyngvild fortælle den gode nyhed her:

LÆS OGSÅ: QUIZ: Er du et mærkedyr?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx