Af - 10/10-15 17:05

Gustav jubler: Her er min hemmelige drømGustav jubler: Her er min hemmelige drøm

I 2017 skal det ske, lover han.

Bildstrecke im Grossformat »

Se hvilke ting Gustav Salinas allerede havde opnået i en alder af 25 år i galleriet her.

Realitystjernen Gustav Salinas er en mand med mange jern i ilden, og han fortæller gerne bredvilligt om sine mange mål i livet. Men der er ét mål, han aldrig har delt med offentligheden - før i dag.

- Jeg har haft en drøm i flere år, om at stille op Newcomers Mens Physique, og i de seneste år har jeg arbejdet benhårdt for at tage på i muskelmasse, skriver Gustav Salinas på Facebook, hvor han fortsætter.

- Sidste år gik jeg fra 64 kg til 80 kg dags dato, men der er stadig lang vej endnu. Derfor har jeg fået mig en af Danmarks bedste coaches, @veronicabruunhansen (Veronica Bruun Hansen, red.), og vi har lavet en realistisk målsætning, og det er at jeg stiller op i 2017.

Mens Physique er en fitnesskonkurrence, hvor der i højere grad lægges fokus på det æstetiske end størrelsen på musklerne.

Mødtes på Tinder: Se Gustavs nye flamme
Mødtes på Tinder: Se Gustavs nye flamme

Vinderen af 'Jeg er en Celebrity - få mig væk herfra' understreger, at det ikke handler om at stå på en scene og se godt ud, men om at udfordre egen selvdisciplin.

- Jeg ved det bliver en rigtig hård kamp, da niveauet i Danmark er mega højt, men jeg har en psyke og viljestyrke der siger spar 2, og når jeg har kunnet klare at leve i junglen og sulte samt andre ting, så ved jeg at jeg nok skal klare dette, skriver han.

Se hele opslaget herunder:

Jeg har haft en drøm i flere år, om at stille op New Comers Mens Physique, og i de seneste år har jeg arbejdet benhårdt...

Posted by Gustav Andersen Salinas (officiel fanside) on Saturday, October 10, 2015

LÆS OGSÅ: Linse og Gustav får baghjul: Hun er Danmarks mest populære realitystjerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx