Af - 10/10-15 17:05

Gustav jubler: Her er min hemmelige drømGustav jubler: Her er min hemmelige drøm

I 2017 skal det ske, lover han.

Bildstrecke im Grossformat »

Se hvilke ting Gustav Salinas allerede havde opnået i en alder af 25 år i galleriet her.

Realitystjernen Gustav Salinas er en mand med mange jern i ilden, og han fortæller gerne bredvilligt om sine mange mål i livet. Men der er ét mål, han aldrig har delt med offentligheden - før i dag.

- Jeg har haft en drøm i flere år, om at stille op Newcomers Mens Physique, og i de seneste år har jeg arbejdet benhårdt for at tage på i muskelmasse, skriver Gustav Salinas på Facebook, hvor han fortsætter.

- Sidste år gik jeg fra 64 kg til 80 kg dags dato, men der er stadig lang vej endnu. Derfor har jeg fået mig en af Danmarks bedste coaches, @veronicabruunhansen (Veronica Bruun Hansen, red.), og vi har lavet en realistisk målsætning, og det er at jeg stiller op i 2017.

Mens Physique er en fitnesskonkurrence, hvor der i højere grad lægges fokus på det æstetiske end størrelsen på musklerne.

Mødtes på Tinder: Se Gustavs nye flamme
Mødtes på Tinder: Se Gustavs nye flamme

Vinderen af 'Jeg er en Celebrity - få mig væk herfra' understreger, at det ikke handler om at stå på en scene og se godt ud, men om at udfordre egen selvdisciplin.

- Jeg ved det bliver en rigtig hård kamp, da niveauet i Danmark er mega højt, men jeg har en psyke og viljestyrke der siger spar 2, og når jeg har kunnet klare at leve i junglen og sulte samt andre ting, så ved jeg at jeg nok skal klare dette, skriver han.

Se hele opslaget herunder:

Jeg har haft en drøm i flere år, om at stille op New Comers Mens Physique, og i de seneste år har jeg arbejdet benhårdt...

Posted by Gustav Andersen Salinas (officiel fanside) on Saturday, October 10, 2015

LÆS OGSÅ: Linse og Gustav får baghjul: Hun er Danmarks mest populære realitystjerne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx