Af Katrine Frederikke Wandrup - 19/09-17 11:45

Ekskæreste hiver 'Shooter'-stjerne i retten: Anklager ham for vold Ekskæreste hiver 'Shooter'-stjerne i retten: Anklager ham for vold

'Shooter'-stjernen Ryan Phillippe bliver sagsøgt for mere end en million dollars.

storybild

Ryan Phillippe. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Ryan Phillipes ekskæreste Elsie Hewitt, som var Miss June 2017 i Playboy, har sagsøgt filmstjernen, fordi han, ifølge hende, overfaldt hende den 4. juli.

I søgsmålet forklarer den 21-årige model, at Phillippe tog fat i hendes arm og smed hende ned af en trappe i hans hjem to gange, før han skulle have sagt »skrid ud af mit hus for helvede,« skriver The Blast.

Modellen har delt nogle billeder af blå mærker og sår på knæ og ryg, som skulle være fra at være blevet skubbet ned af trappen, og sagsøger på den baggrund skuespilleren for en million dollars, svarende til lige under 5 millioner danske kroner.

Ikke nok med volden, så anklager modellen også skuespilleren for at misbruge kokain, ecstasy, psykedeliske svampe og steroider.

Ryan Phillippes egen forklaring af hændelsesforløbet er noget anderledes, skriver TMZ.

Ifølge ham var Playboy-modellen dukket op ved hans hjem fuld og havde låst sig selv ind uden en invitation til at komme indenfor. Episoden skete ifølge Ryan Phillipe få dage efter, han havde slået op med hende.

Elsie Hewitt skulle angiveligt have været den, der angreb Phillippe og ikke omvendt, og da han smed hende ud af sit hjem faldt hun og påførte sig selv de skader, som hun anklager skuespilleren for at have forvoldt.

white n in

Et opslag delt af Elsie (@elsiehewitt) den

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Passagerbus brød i brand midt i...
bt.dk
Kvinde anmelder overfald og voldtægt...
bt.dk
Peps trofæ-samling er indledt: City...
bt.dk
Fortryder intet trods kæmpeklaps i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx