Af - 23/06-16 07:01

Irina: -Jeg har grædt den halve natIrina: -Jeg har grædt den halve nat

Bloggeren åbner op efter det formodede brud med kæresten.

Bildstrecke im Grossformat »

I sidste uge skrev Se & Hør, at bloggeren og realitydeltageren, Irina Olsen, var gået fra kæresten, Morten Brangstrup Olsen, efter to år sammen.

Ingen af de to har dog bekræftet bruddet, men i et blogindlæg beskriver Irina Olsen sine følelser, som hun helst gerne ville 'skrige ud', uden at komme nærmere ind på, hvad det dækker over.

Irina Olsen efter historie om brud: Nu reagerer hun på rygte
Irina Olsen efter historie om brud: Nu reagerer hun på rygte

- Jeg skynder mig hjem så jeg kan komme af med det. Jeg har allerede grædt det halve af natten igen, skriver hun i blogindlægget, der kommer efter hun tirsdag skrev, at hun havde brug for ro til at bearbejde sine følelser.

- Jeg er klar over, at jeg er en offentlig person, men jeg har dog stadig lov at have nogle ting for mig selv. Eller i det mindste få noget tid til at bearbejde/få det på afstand inden jeg deler noget med jer, ligesom jeg har gjort før.

Selvom rygterne har svirret efter Se & Hørs historie, så vil hun stadig ikke tale med medierne om situationen, men hun siger kun, at hun er ked af historien.

Medie: Irina Babenko er nu single
Medie: Irina Babenko er nu single

- Med hensyn til situationen med Morten og jeg, så er jeg blevet kimet ned af pressen og har ikke udtalt mig til nogen! Den artikel, I har læst, har gjort mig ked af det… den er baseret på noget, som de så på Facebook. Jeg har ikke lyst til at kommentere yderligere på situationen, for det vil ikke give mening for nogen af jer alligevel, skrev hun tirsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx