Af - 29/08-16 13:24

Nikita Klæstrup: Jeg er så træt af at blive kaldt fedNikita Klæstrup: Jeg er så træt af at blive kaldt fed

Nikita Klæstrup er træt af hadefulde kommentarer på de sociale medier. Ikke så meget fordi de kan såre hende, men fordi de kan såre hendes unge følgere

Bildstrecke im Grossformat »
Et billede jeg tog, da jeg nåede over 120 k følgere. Det blev faktisk taget i Madrid, hvor jeg havde en weekendtur. Jeg havde ikke fortalt min familie, at jeg tog til Madrid, men min søster skrev, da jeg lige var landet i lufthavnen og spurgte, hvad jeg lavede. Jeg svarede, at jeg lige var landet i Madrid. Hun spurgte, hvorfor jeg var i Madrid. Jeg skrev, det er da et fjollet spørgsmål. Jeg er i Madrid, fordi jeg aldrig har været i Madrid før. Vi lagde min niece ned i køledisken. Det var sjovt. Min søster synes ikke, det var sjovt... Her hænger jeg ud med Anders Hemmingsen. Det her billede var faktisk ikke opsat. Jeg stod bare og kiggede på alle sejlbådene. Det her billede derimod var opsat. Og det var det her også. Min kat er tyk, og jeg elsker den. Det er ikke så gammelt, men det er super godt, og der er faktisk en sjov historie bag. Jeg kom til min søsters fødselsdag, og Croissantben kom ud i gangen til mig. Jeg var ved at lægge alle mine ting. Så siger jeg "Tag denne her, så tager vi et billede. Det bliver sjovt!". Så kan jeg høre min mor råbe "NEJ!". Og jeg var lidt sådan "Råber du til mig?". Og det gjorde hun. Hun mente ikke, at babyer skulle sidde med champagne. Men det er ikke hendes barn, og min søster synes, at det var sjovt, så jeg fik lov til at lægge billedet ud. I Go' Morgen Danmark for at tale om at være den mest googlede danske kvinde. Det var dagen efter Blogly julefrokost. Så jeg måtte tage tidligt og pinligt ædru hjem fra julefrokosten for at være frisk til dagen efter. Min ven Esben vandt MC fight night, men dissede mig i processen. My own fan.

- Jeg voksede op med, at stjerner som Lindsay Lohan og Hilary Duff blev kritiseret for at være tykke. Og når jeg læste den slags historier eller kommentarer, sad jeg altid tilbage med en “Hvad er jeg så ikke?”-følelse, skriver Nikita Klæstrup på sin blog.

Og det er præcis, hvad hun appelerer imod.

- Kommentarer, om at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud, sårer ikke mig. De sårer unge piger, der endnu ikke har lært at acceptere sin krop. Det er noget, jeg virkelig ikke synes er i orden, skriver hun.

Nikita Klæstrup: Her er mine bedste billeder på Instagram
Nikita Klæstrup: Her er mine bedste billeder på Instagram

Jeg fik en af de kommentarer i går, da jeg lagde dette billede op. En mand valgte at skrive noget så simpelt som “Cellulites :(” (appelsinhud, red.), skriver Nikita Klæstrup i blogindlægget.

All you can eat models 🍑

A photo posted by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on


- Mit problem med den kommentar er, at jeg har en ret pæn krop, der lever ok op til vestlige skønhedsstandarder, skriver hun og uddyber:

- Så når en krop som min bliver kritiseret for at skulle have appelsinhud, eller når folk skriver, at jeg er tyk (Ja, det er faktisk sket op til flere gange), så tænker jeg på, hvordan det får unge piger, hvis krop måske ikke lever op til idealet, til at have det.

Nøgen Nikita Klæstrup viser sin solbrune krop frem
Nøgen Nikita Klæstrup viser sin solbrune krop frem

Nikita Klæstrup understreger, at kvinder selv skal bestemme, hvordan de ser ud. Det er der ikke andre, der skal gøre, mener hun:

- Nogle kvinder har deller og appelsinhud, andre har fremtrædende knogler. Og det er alt sammen okay. Vi ser ud, som vi gør, og forhåbentligt ser vi ud, som vi selv ønsker det, og ikke som samfundet eller douchebags på internettet dikterer, at vi skal se ud, afslutter Nikita Klæstrup sit blogindlæg.

Hun skriver, at det er bedre at have appelsinhud, end det er at skrive hadefulde beskeder til andre mennesker.

Nikita Klæstrup tester: Virker Tinder-beskeder på stranden?
Nikita Klæstrup tester: Virker Tinder-beskeder på stranden?

Nikita deler bryst-foto: Et af de frækkeste jeg selv har taget
Nikita deler bryst-foto: Et af de frækkeste jeg selv har taget

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx