Af - 29/09-16 11:31

Fie Laursen: Min eks truer migFie Laursen: Min eks truer mig

Blogger Fie Laursen skriver i et nyt indlæg, hvordan hun bliver truet af en fyr, hun kun har datet i en måned.

Bildstrecke im Grossformat »

Det går ikke stille for sig, når man hedder Fie Laursen. I går tiltrak bloggeren sig opmærksomhed med 'efter sex'-billeder, og senere samme dag skrev hun et blogindlæg, hvor hun fortæller, at hun bliver truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid.

- Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde ’slået op’, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere.

Sådan skriver Fie Laursen i sit indlæg, hvor hun også fortæller, at det er lidt et mønster for hende at date ustabile fyre:

YouTube-stjerner giver råd: Det her skal du ALDRIG gøre på nettet
YouTube-stjerner giver råd: Det her skal du ALDRIG gøre på nettet

- Jeg har det med at finde fyre, der er lidt crazy, og ham her var heller ikke let, så derfor måtte jeg stoppe det. Da jeg cuttede ‘forholdet’ af, tog han en kniv, skar sig i armen og sagde “det er så meget jeg elsker dig” og truede med at gå hjem og tage en overdosis af piller.

Bloggeren befinder sig i øjeblikket i USA, og ifølge hendes blogindlæg ringede fyren til hende i lufthavnen og SMS'ede hende konstant for at fortælle hende, at han ville gå til pressen med alle hendes hemmeligheder.

Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'
Fie Laursen om sin første gang: 'Jeg havde ikke den bedste oplevelse'

- Han truede mig med at sende 15 mænd efter mig og med at udstille mig. Han skrev lange beskeder om, at jeg skulle frygte en retssag, fordi hans forældre var rige, og at jeg ikke ville slippe af sted med at slå op, hvilket var sygt skræmmende at høre fra en person, man kun har haft kendskab til i en måned. Det hele var så overvældende fordi han havde så truende en adfærd og var så humørsvingende.

Fie Laursen skriver også, at hun ikke har en kæreste i øjeblikket, og at hun lige har brug for en pause.

LÆS OGSÅ: TV: En dag med Fie Laursen

LÆS OGSÅ: Fie Laursen på hospitalet: Troede at jeg skulle dø

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx