Af Laura Rode Nygaard - 24/10-17 13:57; Opdateret: 24/10-17 19:22

Anders Matthesen tordner mod medie: De har solgt mig som en flødekaramelAnders Matthesen tordner mod medie: De har solgt mig som en flødekaramel

'Jeg har ikke lavet det interview i samarbejde med nogen som helst.' Sådan tordner Anders Matthesen på Facebook som forklaring på, at mediet Heartbeats mandag måtte fjerne en podcast med komikeren.

storybild

Anders 'Anden' Matthesen. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Netmediet Heartbeats publicerede fredag et interview med Anders Matthesen i deres faste podcast-koncept 'The Bucket List', hvor DJ, radiovært og stifter af Heartbeats Le Gammeltoft inviterer kendte danskere i studiet til en snak om, hvad de skal nå, inden de stiller træskoene engang.

Programserien er sponsoreret af Go Dream, der sælger oplevelsesgaver. Og det var komiker og multikunstner Anders Matthesen tilsyneladende ikke bekendt med, da han takkede ja til at medvirke i interviewet i sin tid.

I hvert fald har Heartbeats nu set sig nødsaget til at pille interviewet af dets hjemmeside.

'Vi bragte i fredags et afsnit af The Bucket List med Anders "Anden" Matthesen som gæst. Han havde ikke godkendt, at The Bucket List bliver lavet i samarbejde med en kommerciel partner. Anders Matthesen har intet med sponsoratet at gøre. Vi undskylder mange gange og har nu fjernet det pågældende afsnit af The Bucket List,' skriver mediet på deres Facebook-side.

Tidligere lød opslaget, at Anders Matthesen ikke 'skriftligt' havde godkendt samarbejdet, men i en kommentar til opslaget pointerer komikeren, at han heller ikke havde godkendt det mundtligt, hvorefter ordlyden blev ændret.

Metroxpress har været i kontakt med Anders Matthesen, der ikke har ønsket at udtale sig om sagen.

I en kommentar på sin fanside DuckPowerNews' Facebook-profil sætter han dog selv ord på frustrationen og fortæller, hvorfor han ønskede sit interview pillet af Heartbeats' hjemmeside.

'For en god ordens skyld: JEG har ikke godkendt at GO DREAM, har lagt deres klamme logo på mit billede. Alle der kender mig ved at jeg aldrig ville lade noget sådant ske. Disse merkantile nasserøve forsøger at linke deres klamme business til et interview med mig. Heartbeats har åbenbart solgt mig som en flødekaramel. Jeg har ikke lavet det interview i samarbejde med nogen som helst og ingen har sponsoreret mig,' skriver han.

Selvom Anders Matthesen omtaler firmaet Go Dream i hårde vendinger, så understreger Heartsbeats stifter Le Gammeltoft over for BT, at hendes sponsor ikke har gjort noget galt i den betændte sag.

Heartbeats tager det fulde ansvar for uoverensstemmelserne, men har ellers ikke nogen kommentarer til sagen, siger hun til BT.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Tv-kanal relancerer ikonisk tv-program
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Træt af knallertkørsel: Mand skyder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx