Af - 13/04-15 18:42

Her har de kendte gemt sig hele weekendenHer har de kendte gemt sig hele weekenden

Hvor har alle de amerikanske kendisser tilbragt weekenden? På Coachella selvfølgelig.

Bildstrecke im Grossformat »

Du har muligvis set eller hørt om festivalen Coachella i løbet af weekenden. Musik- og kunstfestivalen har nemlig kørt for fuld skrue i Colorado-ørkenen i Californien.

Det er en festival, der tiltrækker de helt store navne - men ikke kun på scenen. Festivalen er efterhånden lige så kendt for alle sine celebre gæster, der besøger ørkenen i løbet af de to weekender i april, hvor den løber af stablen i år.

Rihanna, Kendall Jenner, Justin Bieber, Fergie, Katy Perry og Leonardo DiCaprio er blot nogle af de kendisser, som har festet og hængt ud med hinanden i ørkenen i løbet af weekenden. De har blandt andet kunne lytte til AC/DC, The Weeknd og ikke mindst rapperen Drake, som fik besøg af Madonna på scenen. Det endte i en lettere akavet kysseseance mellem de to musikere, hvor Drake skar grimasser, da kysset var overstået.

TV: Madonna snaver Drake - se hans reaktion her
TV: Madonna snaver Drake - se hans reaktion her

Også danske MØ spillede på festivalen søndag aften. Det gør hun igen næste søndag, for det er nemlig det samme program, der kører begge weekender i streg. Den samme model, som Smukfest vil forsøge at kopiere herhjemme.

I næste weekend er det også en god idé at holde øje med, hvad de kendte har på til festivalen. Der er nemlig gode chancer for, at det bliver højeste mode til årets danske festivaler, hvor vejret dog nok ikke bliver lige så ørkenvarmt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx