Af Julie Laurs Bundgaard - 06/02-18 12:33

Verdenskendt komiker var fuld og fjendtlig på landsdækkende tv - fortryder ingentingVerdenskendt komiker var fuld og fjendtlig på landsdækkende tv - fortryder ingenting

Dedikeret Eagles-fan Kevin Hart drak sig fuld og gjorde sig til grin på landsdækkende tv, da det undertippede hold natten til mandag dansk tid vandt Super Bowl. Meget tyder dog på, at den 38-årige komiker ikke fortryder noget som helst.

Philadelphia Eagles fans celebrate first Super Bowl victory

I videoen øverst kan du se, hvordan det så ud, da Philadelphia Eagles' fans fejrede holdets første Super Bowl sejr.

De fleste har nok prøvet at drikke sig fuld og gøre noget, som man fortryder dagen efter. Det var lige præcis, hvad der skete for Kevin Hart til årets Super Bowl - bare lige minus det med at fortryde.

Selvom den 38-årige komiker har offentliggjort en video på sin Instagram, hvori han fortæller, at optrinnet ved Super Bowl er blandt de dummeste ting, han nogensinde har gjort, er det ikke just fordi, han angrer sine handlinger.

»Til alle børn derude vil jeg bare sige: Lad være med at drikke. Du ved, at når alkohol trænger ind i dit system, gør du dumme ting. At jeg forsøgte at gå op på scenen med trofæet er helt sikkert i top to over dummeste ting, jeg nogensinde har gjort. Men hvad så?,« siger den 38-årige komiker i videoen og tilføjer:

»Eagles vandt Super Bowl. Ja, jeg er stadig lidt fuld, men verden kan rende mig i røven.«

Han fortæller desuden, at hans kone forsøgte at holde ham tilbage, men at han var så ekstatisk over hjemmeholdets sejr, at ikke engang ti vilde heste ville kunne have standset ham.

I løbet af mandag og tirsdag har Kevin Hart offentliggjort flere billeder fra Super Bowl på sin Instagram, hvor han i billedteksten giver udtryk for, at han hellere vil grine af sig selv end skamme sig.

Hart vs. sikkerhedsvagt

I sin fuldskab til super bowl formåede den 38-årige komiker både at komme op og toppes med en sikkerhedsvagt samt smide f-ordet på live tv.

Førstnævnte skete, da Vince Lombardi-trofæet, som uddeles til det vindende hold i Super Bowl, blev båret op på scenen, og Kevin Hart ligeledes forsøgte at bane sig vej. Da en vagt, som stod ved scenen, nægtede ham adgang, var den verdenskendte komiker langt fra tilfreds.

I videoen, som Kevin Hart offentliggjorde efter kampen, fremgår det dog, at han ikke bærer nag overfor vagten, som bare passede sit job.

»Han sagde: 'Kevin Hart, jeg ved, hvem du er, men du må ikke være heroppe'. Jeg sagde: 'Selvfølgelig må jeg det' og forsøgte at trænge forbi ham, men han lagde en hånd på mit bryst,« fortæller han i videoen.

Komikerens udskejelser stoppede ikke der. Efter optrinnet ved scenen afbrød han nemlig et interview med Eagles-spilleren Fletcher Cox, hvor han på vrøvlende facon forsøgte at formulere, hvor stolt han var af sin fødeby.

»Philadelphia er en fantastisk by. Jeg håber, det her er et eksempel på, hvor meget vi kan. Vi gav en f***... Ups,« begyndte Kevin Hart at sige, hvorefter han indså, at han havde dummet sig, smed mikrofonen og forlod studiet med ordene:

»Jeg smutter.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Dansk stjerneskuespiller og kæresten...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx