28/08-17 18:29

Overrasket ung mor: - Min mand har taget røven på migOverrasket ung mor: - Min mand har taget røven på mig

Mikkel fortsætter med at overraske Martinna - positivt, vel at mærke.

storybild

(Billede: Janus Nielsen)

Det var en chokeret Martinna Petersen fra 'De unge mødre', der tidligere i år kunne konstatere, at hendes mand, Mikkel, havde besluttet sig for at droppe kød ligesom hende på grund af en film på Netflix.

LÆS OGSÅ: Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker

Den unge mor har selv været veganer i flere år og var glad for, at Mikkel havde taget et skridt i hendes retning. Men hun havde ikke alt for store forhåbninger om, at det ville vare ved.

»Jeg må ærligt indrømme, at jeg selv har haft mine tvivl om, hvorvidt hans nye livsstil ville holde, for han har virkelig ikke den stærkeste rygrad, hvad angår sådan noget (undskyld skat!). Jeg ved at hans intentioner altid er gode, men jeg ved jo også, hvor glad han er for frikadeller og flæskesteg,« skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Martinna fortælle, hvorfor hun ser det at spise kød som det samme som at spise mennesker.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Frygtede torsdagstradition

'De unge mødre'-deltageren havde især frygtet torsdage, hvor parret hver uge spiser sammen med Martinnas bedsteforældre. Her er der nemlig masser af sovs og kød – normalt til Mikkels store nydelse – men hun havde altså intet at frygte.

»Jeg blev dog positivt overrasket, da han lige så fint og naturligt tog persillesovs og min mormors grøntsagsbøffer på sin tallerken. 'Mener du det?',« udbrød jeg lidt halv chokeret til ham. Og ja, det gjorde han.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Lad mine bryster være

Mikkel har dog endnu ikke taget skridtet videre til at leve som veganer som Martinna.

»Han siger selv, at han ikke kan forestille sig at droppe hans cremefraiche, og det forstår jeg også godt. Man behøver jo ikke, at gå hele vejen og vælge alt fra, som jeg selv har gjort.«

»Jeg tænker, at man skal gøre det, man har det bedst med og i det tempo, som føles godt. Men jeg synes altså, han er sej! Der tog han sgu røven på mig,« slutter Martinna.

Her kan du læse hele Martinnas blogindlæg.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i 'Familien fra Bryggen'

LÆS OGSÅ: Martinna vil ændre livsstil: Så meget vejer jeg

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Martinna siger fra: Så lad mig dog være!

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Fona-ejer trak millioner ud inden...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx