Af Mick Allerup Jensen - 06/08-17 11:24; Opdateret: 06/08-17 11:41

Verdenskendt RnB-stjerne sagsøges for at smitte to kvinder - og en mand - med herpesVerdenskendt RnB-stjerne sagsøges for at smitte to kvinder - og en mand - med herpes

Det kan åbenbart blive en kostelig affære at smitte andre med kønssygdomme - i hvert fald, hvis hedder Usher og er en af de rigeste RnB-stjerner i verden.

storybild

Usher. (Billede: NICK SOLAND)

Mandag vil stjerneadvokaten Lisa Bloom anklage stjernen for at have smittet tre af hendes klienter med herpes genitalis. Det skriver mirror.co.uk.

De hævder, at de har haft sex med stjernen efter 2012. Det har haft den uheldige følgevirkning, at de nu har pådraget sig kønssygdommen. To af klienterne ønsker at være anonyme og går under dæknavnene Jane og Jon Doe. Den tredje kvinde står mandag frem ved navn under en pressekonference.

Sagen kommer i kølvandet på historien om, at stjernen i 2012 tilsyneladende betalte en stylist 1,1 million dollars (6,9 millioner danske kroner), fordi han blev anklaget for at have smittet hende med herpes, da de havde sex. Ifølge retsdokumenterne fik popstjernen herpes-diagnosen tilbage i 2009-10.

Mandag vil den ene kvinde så sagsøge stjernen på grund af lægeregninger og følelsesmæssig smerte. Hun blev testet i 2012, da hun hørte om den tidligere erstatningssag.

Hvad de anonyme klienters anklager helt pæcist går på, vides endnu ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
36-årig røvede Fakta-butik - uden at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx