Af Julie Laurs Bundgaard - 02/11-17 07:22

Adele takker nej til 8 millioner: Har travlt med at luge ukrudtAdele takker nej til 8 millioner: Har travlt med at luge ukrudt

En eller anden skal jo tage sig af det.

storybild

Foto: Mark RALSTON (Billede: MARK RALSTON)

Otte millioner kroner gør åbenbart ikke den store forskel på bankkontoen, når man hedder Adele. For nyligt sagde den verdenskendte sangerinde nemlig pænt nej tak til et indbringende spillejob, fordi hun var travlt optaget med havearbejde.

Det skriver Daily Star.

Arabiske milliardærer var angiveligt klar til at hoste op med otte millioner kroner for at få 'Hello'-sangerinden til Mellemøsten for at spille en privatkoncert. Adele havde dog andre planer.

»Jeg var sammen med Adeles agent, mens hun blev tilbudt to spillejobs, som ville indbringe hende en million pund. Hendes agent sagde bare: 'Det kan hun ikke. Hun har for travlt med havearbejde denne uge. Adele luger ofte ukrudt disse dage',« siger den australske musiker Guy Sebastian, der er venner med den 29-årige sangerinde, til den engelske tabloidavis.

Alene i 2017 har den velbetalte sangerinde, ifølge Forbes, tjent 69 millioner dollar svarende til mere end 400 millioner kroner på hendes tour og album. Derfor kunne end ikke et pænt millionbeløb få sangerinden til at afbryde den velfortjente pause, hun holder, efter at have turneret verden rundt i første halvdel af 2017.

Tilbage i juni proklamerede Adele, at hun tager en pause fra scenens rampelys på ubestemt tid for at hellige sig familielivet.

Den britiske sangerinde, der er født og opvokset i London, bor i henholdsvis Los Angeles, Sussex og London og er gift med Simon Konecki, som hun har sønnen Angelo på fire år sammen med.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Ny bekymring for Hareide: Endnu en...
bt.dk
Så du detaljen ved Pione Sistos...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx