Af - 29/09-15 19:50

De slog op for få dage siden: Nu er Jim Carreys eks-kæreste fundet dødDe slog op for få dage siden: Nu er Jim Carreys eks-kæreste fundet død

Den unge skønhed sagde farvel til sine nærmeste med et tweet.

Bildstrecke im Grossformat »

Jim Carreys eks-kæreste, den 28-årige Cathriona White, er fundet død i en lejlighed i Los Angeles. Det bekræfter myndighederne overfor New York Daily News.

Den unge skønhed blev fundet mandag aften med en lille seddel og piller liggende nær sig.

- Jeg er chokeret og i dyb sorg over min kære Cathrionas død. Hun var i sandhed en sød og enestående irsk blomst - for følsom til denne jord, og for hvem kærlighed og at blive elsket var alt, der betød noget, siger Jim Carrey i en udtalelse.

- Mine tanker går til hendes familie og venner og alle, der elskede og bekymrede sig for hende.Den 28-årige makeup-artist havde været on-and-off kærester med 53-årige Jim Carrey siden 2012. Hendes sidste tweet er ifølge amerikanske medier som TMZ skrevet på dagen, hvor hun og Jim Carrey slog op, den 24. september. Det lød:

- Logger af Twitter. Jeg håber, at jeg har været et lys for mine nærmeste og kæreste, skrev hun.Dødsårsagen er endnu ikke fastslået, men det formodes, at hun har begået selvmord ved at tage en overdosis piller.

LÆS OGSÅ: HOV! Kan du spotte hvad der er galt med Jim Carrey

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx