Af Amalie Abildgaard - 29/09-17 21:41

'Vild med dans'-seere i dyb forargelse over dommer-kommentar: 'Føj for pokker''Vild med dans'-seere i dyb forargelse over dommer-kommentar: 'Føj for pokker'

Når man er dommer i fredagens store underholdningsprogram skal man passe på, hvad man siger. I hvert fald hvis man vil undgå massiv kritik på de sociale medier.

storybild

Kajakroeren René Holten Poulsen og Jenna Bagge fik hårde ord med på vejen, da de fredag aften dansede i 'Vild med dans'. (Billede: Martin Sylvest)

'Vild med dans'-dommeren Britt Bendixen fik sagt om kajakroeren René Holten Poulsen, at han enten ikke havde øvet sig nok, og hvis det ikke var tilfældet, antydede hun, at han var uintelligent.

»Jeg har hele tiden troet, at du var en højt begavet mand. Men hvis ikke du kan lære at danse bedre på en uge, så er du ikke så begavet, som jeg troede,« lød de hårde ord fra dommeren.

Og det fik altså Facebook og Twitter til at koge over med kommentarer.

Flere er rystede over den hårde dom af roeren og den professionelle Jenna Bagges dans.

'Britt, det var en pokkers uforskammet bemærkning at komme med. Du har primadonna nykker. Føj for pokker,' skriver Allan Nilsson på Facebook

En anden stemmer i og mener, at dommeren gennem længere tid har været i overkanten.

'Jeg er helt enig! Er dybt dybt rystet over Britt Bendixens opførsel. Så uforskammet. Sådan siger man bare ikke! Har i lang tid syntes, at hun var/er tåkrummende pinlig, men det her var simpelthen dråben,' skriver Christina Hansen på Facebook.

Især er seerne foragret over, at Britt Bendix går ind og voterer på deltagernes intelligens.

'Det var uforskammet af Britt og under bæltestedet at udtale sig så voldsomt om Renes intelligens,' skriver Lisa Borch.

Flere mener, at dommeren bør undskylde overfor René Holten Poulsen.

'Uforskammet kommentar Britt , virkelig nedladende. Uprofessionelt og en undskyldning offentligt, var på sin plads,' skriver Pia Vestergaard,

Mellem de rasende kommentarer fra seerne, gemmer sig også en enkelt joke med reference til 'Alle børnene'-vittigheder.

'Alle Vild Med Dans dommerne talte pænt til René. Undtagen Britt. Hun talte skidt,' skriver brugeren kækt Troels Eklund på Twitter.

Britt Bendixen afspejlede desuden sine hårde prd, da hun skulle give danseparret en karakter. René og Jenna fik kun et 2-tal med på vejen (det højeste er 10, red.), mens de andre tre dommere var lidt mere gavmilde og gav parret 3 point.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx