Af Nadia Guldbæk Welch - 02/01-18 09:15; Opdateret: 02/01-18 10:47

Rasmus Seebach om at være far: 'Det må gerne være lidt vildt'Rasmus Seebach om at være far: 'Det må gerne være lidt vildt'

 

storybild

Rasmus Seebach blev far i januar sidste år. (Billede: Linda Kastrup)

Den 37-årige popsanger Rasmus Seebach lægger ikke skjul på, at han er meget legesyg til hverdag.

Og det får hans lille søn Holger flittigt at mærke.

»Det er Holger glad for. Det må godt være lidt vildt, så jeg kører Holger rundt i en lille gåvogn. Han har lige lært at rejse sig op, så man skal være opmærksom, for han kan godt blive lidt overmodig. Selv om han jo skal have sine små knubs, kan der jo lige være en skarp kant, han ikke skal ramme. Min egen far var også en drillepind, der elskede at lege julelege med os,« siger Rasmus Seebach til Billed-Bladet.

Den danske sangstjerne blev far til sønnen Holger den 8.januar 2017, og sangerens nyeste album 'Før vi mødte dig' er da også dedikeret til den lille purk, der dog nok er for lille til helt at forstå teksterne endnu.

LÆS OGSÅ: Højgravid Sofie Linde: 'Det er bare fucking hårdt'

Der er også en helt særlig grund til, at parret valgte navnet 'Holger' til deres søn. Han er nemlig opkaldt efter den danske OL-helt Holger Seebach, der fra 1947 til 1953 spillede 17 landsholdskampe som angriber for Danmark.

»Når jeg som dreng skulle til fodbold, sagde min far altid: 'Holger Seebach har jo været på landsholdet og scoret til OL'. Så det var det eneste rigtige. Selvfølgelig skulle min søn hedde Holger,« fortalte Rasmus Seebach i november til BT.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært tog fusen på seerne: Har fået flere reaktioner end nogensinde i karrieren

Han tilføjede, at han dog ikke kan huske, hvordan familietræet helt præcist hænger sammen andet end, at 'det er lidt længere ude i familien på min fars side,' fortalte han om landsholdsspilleren.

Privat danner Rasmus Seebach par med den 13 år yngre Julie Teglhus, som han fandt sammen med i 2013.

Og hitmageren der står bag sange som '2017', 'Øde Ø' og 'I mine øjne' har tidligere fortalt, hvordan han måtte kæmpe for i første omgang at få hende på krogen.

Derudover har han også fortalt, hvordan sangen 'Bli' her lidt endu' handler om en hård periode i forholdet, hvor parret var ved at gå fra hinanden.

Heldigvis endte det lykkeligt, og de bor fortsat sammen i en villa på Frederiksberg som en lille familie på tre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Dansk stjerne i mystisk fravær:...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx