Af - 09/04-15 08:31; Opdateret: 09/04-15 08:57

Sådan føles det at dele navn med en kendisSådan føles det at dele navn med en kendis

Vi har snakket med Medina, Breinholt og Christopher.

Bildstrecke im Grossformat »

Der kan ske mange sjove misforståelser, hvis du deler navn med en af Danmarks kendisser. Eksempelvis hedder fire danskere Anders Breinholt, fem Christopher Nissen, 252 Medina, otte Emil Thorup, 179 hedder Mads Mikkelsen og hele 404 hedder Casper Christensen.

Vi har snakket med tre ukendte danskere om deres kendte navn.

Anders Breinholt

50 år, Esbjerg, udlært indenfor trælast

Hvilke sjove oplevelser har du haft med dit navn?

- Folk jeg snakker med igennem arbejdet, spørger tit, om jeg er ham fra radioen. De spørger med et smil på læben, men bliver ikke skuffede, når de finder ud af, jeg ikke er. For de har jo fået fat i Anders Breinholt. En god, pålidelig mand og vestjyde.

Har du nogesinde mødt den anden Anders Breinholt?

- Jeg har klappet ham på skulderen, altså ham knægten du snakker om. Til noget underholdning på Bornholm. Så gik jeg op og sagde goddag til ham. Han var lidt kort for hovedet, fordi hans makker var syg.

Medina Basic

20 år, Randers, arbejder i Sportsmaster

Hvilke sjove oplevelser har du haft med dit navn?

- Fyrene kan godt bruge det som en scorereplik i byen. De spørger, om jeg er dén Medina, og når jeg siger nej, så kan de finde på at sige, at jeg ligner hende. Så spørger de også, om jeg ikke vil synge en sang for dem.

Har du haft andre oplevelser?

- Da hun lige kom frem, var der en sang, der hed ‘Velkommen til Medina’. Det var lidt mærkeligt, da jeg var til håndbold, og fyrene begyndte at synge den. Og hvis jeg fx er på Joe and the Juice, så vender folk sig også altid lige en ekstra gang, når jeg siger mit navn.

Christopher Nissen

28 år, Valby, arbejder i medicobranchen

Hvilke sjove oplevelser har du haft med dit navn?

- Jeg bliver ringet op og får sms’er ugentlig. Det er ofte små piger på ti-tolv år. Så har jeg nogle gange fundet forældrene på Krak og ringet til dem for ligesom at fortælle, at det ikke er en særlig god ide. Nogle gange får de en ordentlig skideballe, mens jeg stadig er i telefonen. Men jeg har også lavet pranks med folk, når de sms'er. “Nu er du blevet tilmeldt et eller andet, der koster mange penge.” Så er jeg sikker på, at de ikke skriver igen.

Er der andre oplevelser, du vil dele med os?

- En dag ringer det på døren, og så er det en fra DR. Jeg bliver vildt nervøs, fordi jeg tror, det er en journalist. Jeg tænker, at en af mine Christopher SMS-pranks måske har taget overhånd, og nu er DR gået efter historien. Så jeg åbner langsomt døren, og udenfor står en mand fra medielicens. Så forsvandt klumpen i halsen med det samme. Jeg er nok den første nogensinde, der er blevet lettet over at åbne døren for licensmanden.

Se de sjove sms'er, som den 'falske' Christopher Nissen har modtaget.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx