Af Jesper Larsen - 29/08-17 07:51

Selena Gomez Instagram hacket: Delte nøgenbilleder af Justin BieberSelena Gomez Instagram hacket: Delte nøgenbilleder af Justin Bieber

Selena Gomez er den person i verden med flest følgere på Instagram, men mandag blev den overtaget af hackere, der delte billeder af hendes ekskæreste, Justin Bieber.

storybild

Selena Gomez 125 millioner følgere på Instagram spærrede øjnene op i går, da der pludselig begyndte at blive delt nøgenbilleder af hendes ekskæreste, Justin Bieber. Kort efter blev hele hendes profil slettet, og flere amerikanske medier spekulerer i, at den 25-årige Disney-stjerne havde fået sin konto overtaget af hackere, skriver Variety.

Her account was hacked Su cuenta fue hackeada #SelenaGomez #Selena #Selenator #Selenators #Fans

Selena Gomez News (@selenagomezecu)'in paylat bir gönderi ()

Billederne af den nøgne Justin Bieber stammer fra en ferie på det eksklusive Bora Bora.

Under billedet havde de formodede hackere skrevet 'se n****erens lille reje' efterfulgt af en opfordring om at følge tre konti på Instagram, der formodes at være bagmændene til hacket.

Selena Gomez profil virker nu igen og billederne er blevet fjernet.

Justin Bieber og Selena Gomez blev kærester i 2010, og de følgende år skabte parret store overskrifter i hele verden som et af USAs mest celebre par. Efter flere års op og nedture gik parret endelig fra hinanden i 2014.

Selena Gomez dater i dag rapperen The Weeknd.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx