Af Maria Christine Madsen - 02/01-18 13:34

Blachman chokeret over sin opførsel i X Factor: 'Hvordan fanden kan man være så åndssvag?'Blachman chokeret over sin opførsel i X Factor: 'Hvordan fanden kan man være så åndssvag?'

'X Factor'-dommeren Thomas Blachman er kendt for at være kontant i sin kritik af de håbefulde deltagere, der stiller op i den populære sangkonkurrence. Nu retter han dog kritikken mod sig selv.

X Factor 2018 klip: Viktoria med angst

Han finder nemlig sin egen opførsel i mandagens premiereafsnit 'åndssvag'.

Det fortæller han i et interview med DR.

I mandagens afsnit mødte seerne blandt andet den 17-årige Viktoria fra Albertslund, som lider af angst. Til kameraet fortalte hun, hvordan hun bliver nervøs, når hun går udenfor, og at hun ikke kan lide at tage telefonen eller åbne døren for folk. Alligevel var hun taget til 'X Factor'-audition.

Men mens hun stod foran dommerne, blev hun ramt af et angstanfald.

Til DR fortæller Thomas Blachman, at han genkendte symptomerne med det samme, men før han nåede at gøre noget selv, rejste hans nye dommerkollega Sanne Salomonsen sig fra sin plads bag dommerbordet og gik ud til den angstramte pige, hvilket hun efterfølgende er blevet hyldet for på de sociale medier. Hendes hjælp fik Viktoria til at falde til ro, og til sidst kunne hun gennemføre sin audition.

Den unge pige gjorde det så godt, at hun efterfølgende fik et ja fra både Sanne Salomonsen og den tredje dommer Remee til at gå videre i konkurrencen. Men Thomas Blachman gav hende et nej.

Og dét fortryder han.

»Det var voldsomt at se, hvor hurtigt hun kunne komme sig og synge. Men hvad der var endnu voldsommere, var min reaktion bagefter, da jeg siger nej til hende. Hvordan fanden kan man være så åndssvag? Det var jo næsten usympatisk. Der blev jeg lidt chokeret over at se mig selv,« siger Thomas Blachman til DR.

Det er sidste gang, DR viser 'X Factor'. Efter 11 år med blandt andet Thomas Blachman og Remee til at lære danskerne om musiksmag har DR valgt at stoppe programmet og videregive det til TV 2, der fortsætter talentshowet i 2019.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Rane Willerslev: Jeg har både angst...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Camilla Framnes afslører: Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx