Af - 31/05-17 07:25; Opdateret: 31/05-17 10:13

Justin Bieber åbner tøjbutik i AarhusJustin Bieber åbner tøjbutik i Aarhus

Justin Bieber-fans kan godt begynde at lægge sig i kø. På fredag åbner popstjernen en ny midlertidig tøjbutik i Aarhus som optakt til hans koncert på væddeløbsbanen den 5. juni.

Bildstrecke im Grossformat »

Justin Bieber gør klar til at fylde Aarhus midtby med modehungrende fans.

I forbindelse med den 23-årige popstjernes koncert på Jysk væddeløbsbane mandag den 5. juni, åbner han fredag den 2. juni i samarbejde med Rasmus Storm, indehaver af tøjbutikken 'Storm' en Justin Bieber pop-up-butik med helt nyt Justin Bieber-merchandaise i Sankt Clemens Stræde i Aarhus.

Biebers bizarre krav: Se hvad han SKAL have med på turné
Biebers bizarre krav: Se hvad han SKAL have med på turné

Justin Bieber har endnu engang allieret sig med modefænomenet Jerry Lorenzo, der har skabt en tøjkollektion stærkt inspireret af motorbike-miljøet. Jerry Lorenzo er hoveddesigneren bag Justin Biebers aktuelle ’Purpose’-verdensturné og har tidligere også arbejdet sammen med hypede Kanye West.

- Vi er naturligvis stolte over at hoste verdenspremieren på Justin Biebers meget hypede tour-merchandise i Aarhus. Det er en naturlig forlængelse af, at sidste års pop-up i København globalt set var et highlight blandt Bieber-pop-ups. Der er samtidig en enorm opmærksomhed på Danmark, når det gælder progressiv livsstil, kunst og kreativitet, så det er naturligt, at vi nu lægger lokaler til en pop-up i Europas Kulturhovedstad fra fredag den 2. juni, siger Rasmus Storm i en pressemeddelelse.

TV: Charmerende Bieber overraskede og dansede med ældre kvinde i bar overkrop
TV: Charmerende Bieber overraskede og dansede med ældre kvinde i bar overkrop

Rasmus Storm havde i efteråret stor succes med en Justin Bieber-pop-up-store i København i forbindelse med Justin Biebers koncert i Parken, hvor fans lå i kø flere timer, og hvor Justin Bieber selv dukkede op i butikken for at hjælpe med salget.

Butikken i Aarhus åbner fredag klokken 10 og lukker igen mandag klokken 15. Der vil også blive sat en lille smule tøj til salg i Storm-butikken i København. Hvis du tilfældigvis er i Rotterdam i Holland, åbner der også en butik der. Senere åbner der butikker i Los Angeles, Tokyo, London og Paris.

Bedre end Bieber: Norske ’citybois’ væltede Royal Arena
Bedre end Bieber: Norske ’citybois’ væltede Royal Arena

Det er endnu uvist, om Justin Bieber kigger forbi butikken i Aarhus. Ifølge pressemeddelelsen har han selv udpeget kulturhovedstaden til sin verdenspremiere. Om Justin Bieber rent faktisk ved, hvor Aarhus ligger på verdenskortet, melder historien intet om.

Billeder fra da Justin Bieber besøgte sin butik i København sidste efterår:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Frustreret lærer lægger ‘fuldstændig...
bt.dk
Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx