Af Katrine Frederikke Wandrup - 25/10-17 11:54; Opdateret: 25/10-17 12:20

Amerikansk sangerinde åbner op om svær fortid: 'Da jeg var tynd, ville jeg tage mit eget liv'Amerikansk sangerinde åbner op om svær fortid: 'Da jeg var tynd, ville jeg tage mit eget liv'

Kelly Clarkson er i dag rundkindet og storsmilende, for hun har det meget bedre nu, end da hun var tynd.

storybild

Kelly Clarkson. (Billede: MIKE BLAKE)

'Since U Been Gone'-sangerinden Kelly Clarkson, der blev kendt i tv-programmet 'American Idol' i 2002, åbner i et nyt interview med Attitude Magazine op for den sværeste periode i sit liv.

Hun lå ligesom mange andre kvinder i showbusiness under for et kropsideal, som er noget nær umuligt at leve op til. Hun trænede hele tiden, men fik det værre og værre med sig selv.

»Da jeg var tynd, ville jeg tage mit eget liv. Jeg havde det dårligt, både indeni og udenpå, i fire år af mit liv. Men alle var ligeglade, hvis du æstetisk set ser godt ud,« siger hun åbenhjertigt.

Sangerinden har de seneste år gjort op med sin livsstil og hvor ked af det, den gjorde hende. Hun har fået nogle flere kilo på sidebenene og har fået det meget bedre.

»Det var en meget mørk periode i mit liv. Jeg troede, at den eneste måde at få det bedre var ved at ødelægge mine knæ og fødder, fordi det eneste, jeg lavede, var at løbe med hovedtelefoner i ørerne. Jeg var i fitnesscenteret hele tiden,« fortæller hun.

I 2007 besluttede hun sig for at gøre op med måden, hun levede på. Det markerede hun blandt andet med sangen 'Sober', som handler om, at man skal være tro mod sig selv og bryde de dårlige mønstre.

Helt konkret valgte hun at skille sig af med negative mennesker i sit liv og i stedet holde fast i de gode og positive, der gjorde hende glad.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx