18/09-13 18:37

Remee: Derfor stoppede jeg som X Factor-dommerRemee: Derfor stoppede jeg som X Factor-dommer

X Factor skal være skørt og humoristisk. Det har det ikke været de seneste sæsoner, mener Remee.

storybild

(Billede: Billede: Thomas Freitag)

Da Remee for tre år siden slap tøjlerne i X Factor, kunne han ikke længere skelne mellem karriere og privatlivet. Livet som tv-kendis var blevet for meget for den succesrige producer.

- Jeg havde bare ikke mere at give af. Jeg levede inden i en boble og følte, at mit liv var forvandlet til et tv-show. Derfor trak jeg stikket. Jeg gider ikke, at alt hvad jeg tænker og gør skal handle om tre deltagere i et tv-show, siger han til Newspaq.

LÆS OGSÅ: Bankrådgiver festede løs for Remees penge

Derfor har han takket pænt nej, når DR hvert eneste år har ringet for at få ham tilbage i den varme dommerstol. Men nu er han kommet på andre tanker.

- Jeg har fundet en fornuftig opdeling af mit private liv og min forretning. Det set-up havde jeg ganske enkelt ikke dengang, og derfor tog det overhånd for mig.

LÆS OGSÅ: Pas på bagdelen, piger: Remee er single igen

Remee mener samtidig, at der skal sidde nogle i panelet, der har en passion for at udvikle folk - og ikke bare for at lave tv-show.

- I de seneste sæsoner gjaldt det nærmest bare om at lave det mest elitære sangvalg, fordi dommerne var bange for at være spektakulære. Men det skal sgu også være sjovt, skørt og humoristisk.

Efter tre års pause har han indvilliget i at tage tjansen som dommer endnu en sæson sammen med Lina Rafn og Thomas Blachman. X Factor er dermed tilbage til den oprindelige dommertrio.

Remee var den første dommer, der vandt X Factor, da han førte Martin til tops i den populære sangkonkurrence.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK-profil med overraskende...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Kom så, Grosjean!
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx