Af Berit Hartung - 19/01-18 09:23

Tom Jones' hemmelige kærlighedsbarn er hjemløs og bor på gadenTom Jones' hemmelige kærlighedsbarn er hjemløs og bor på gaden

Han har aldrig mødt sin berømte far

Tom Jones taler om damer - med undertekster

I videoen herover kan du høre Tom Jones fortælle om kvinderne i sit liv.

Den verdensberømte sanger Tom Jones har en søn, som han aldrig har villet vide af, men sønnen har aldrig opgivet håbet om en dag at få lov at møde sin far.

Selv om den britiske sanger Sir Tom Jones er kendt som en notorisk trussetyv, har der kun været én stor kærlighed i hans private liv. Sidste år stoppede 59 års samliv brat, da hans hustru Lady Melinda Rose Woodward døde efter kort tids kræftsygdom.

At der har været andre kvinder i den hoftevridende crooners liv, er 29-årige Jonathan Berkery beviset på.

Den unge mand er resultatet af en tre dages kort affære, som sangeren havde med en ung model, Katherine Berkery, på en natklub i New York tilbage i 1987.

Selv om stjernen var gift, inviterede han den unge kvinde til at se sit show og tog hende med op på sit hotelværelse bagefter. Tre måneder senere ringede hun til hans kontor og fortalte, at hun var gravid, men fik svaret: »Det er showbiz, Darling. Hvad vil du have, jeg skal gøre?«

Siden har Jonathan Berkery søgt efter kontakt med og anerkendelse fra sin berømte far, som han aldrig har mødt.

Han har aldrig fået julegaver, fødselsdagskort eller så meget som et telefonopkald fra sin far, men til den britiske avis Daily Mail fortæller Berkery, at han ikke har opgivet at møde sin nu 77-årige far.

»Jeg vil gerne tale med ham om helt almindelige ting, så som: 'Hvordan har dit liv været? Sådan her er mit?' Jeg vil gerne møde ham, gør det er for sent.«

Selv forsøger han at gå i faderens fodspor under kunstnernavnet Jon Jones, men om natten sover han på et herberg i New Jersey. Han understreger dog over for avisen, at han ikke er ude på at få fingre i sin fars mange penge.

Tom Jones har indrømmet, at han - da han var på højden af sin karriere - godt kunne sove med 250 kvinder om året, men han benægtede hårdnakket fadderskabet til Jonathan, indtil en dommer beordrede ham til at gennemgå en DNA-test, som fastslog slægtskabet. Han blev også dømt til at betale et årligt bidrag til den ukendte søn, indtil han blev 18 år.

Alligevel har Tom Jones hele tiden understreget, at han ikke ønsker nogen som helst kontakt med resultatet af sit gamle sidespring.

»Det var ikke noget, jeg planlagde. Hvis jeg havde gjort det, havde jeg gjort mere end blot økonomisk. Men det var det ikke. Jeg faldt bare for det. Jeg faldt for forførelsen,« sagde Tom Jones, da han endelig i 2008 talte om sagen.

De ord skar hans ukendte søn i hjertet. Som barn hørte han og moderen hele tiden til Tom Jones' musik og sang med på hans største hit, 'Delilah 'og 'It's Not Unusual,' og han blev ved med at håbe, at hans berømte far en dag ville komme gående ind ad døren og gøre helt almindelige 'far-ting.'

Sidste efterår blev den walisiske verdensstjerne tvunget til at aflyse en planlagt turné i USA på grund af problemer med helbredet.

Den 77-årige sanger er kendt for sine hits som 'Delilah', 'Sexbomb' og 'It's Not Unusual'.

Sidste år døde hans kone Melinda Rose Woodward af kræft i en alder af 75.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx