08/12-17 21:20

'Paradise'-babe i sorg: Drama i familien'Paradise'-babe i sorg: Drama i familien

En tidligere 'Paradise'-deltager går netop nu igennem en meget svær tid.

storybild

Op til flere gange har 'Paradise'-deltageren Michelle Kusk fra 2016-udgaven nævnt, hvor vigtig hendes familie er for hende, og sidste år fik hun tilmed en tatovering på armen for at hylde sin familie.

Derfor påvirker det også 'Paradise'-baben særligt meget, at der lige nu er opbrud i hendes familie:

»Det har virkelig krævet meget mod og tid at skive dette indlæg. Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle dele det med jer. Mest af alt, fordi det er noget, der sidder utrolig dybt i mig. Det er noget. jeg ikke selv har accepteret endnu. Faktisk kommer jeg nok aldrig til at acceptere det helt. Derfor tænker jeg, at jeg er nødt til at tage første skridt på vejen. Nemlig at få det ud,« starter Michelle på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-hunk skal være far

»Mine forældre er blevet skilt. Min mor og far er simpelthen gået fra hinanden. Jeg er født og opvokset i den bedste form for familie: Mor, far, tre brødre, hus, hund. Jeg har følt mig som en fiasko på så mange punkter, og det eneste, jeg altid har haft, er den perfekte familie. Det bedste, jeg ved, er at bruge tid med min familie. Men det kan jeg ikke på samme måde længere. Det kommer jeg aldrig til at kunne igen, da det kommer til at være enten med mor eller far.«

Michelle fortæller desuden, at hendes far allerede har fået en ny kæreste, hvilket hun har det rigtig svært med, da hun helst ser, at hendes forældre finder sammen igen. Desværre er hun nok nødt til at indstille sig på, at det ikke kommer til at ske, selvom det er meget hårdt for hende.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på 'Paradise Hotel'

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Rigmandsdatter dater 'Paradise'-hunk

SE BILLEDERNE: 'Paradise'-Simone har fået nye bryster

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx