Af - 29/01-14 11:39; Opdateret: 29/01-14 11:56

Medier: Hugh Grant har et hemmeligt 'uægte' barn med svenskerMedier: Hugh Grant har et hemmeligt 'uægte' barn med svensker

Flere internationale medier skriver onsdag, at skuespilleren Hugh Grant har et hemmeligt barn med en svensk tv-chef.

storybild

Flere internationale medier skriver onsdag, at skuespilleren Hugh Grant har fået et hemmeligt barn med en svensk tv-chef. (Billede: Polfoto)

Hans ungdommelige charme og skolebritiske dialekt har gentagne gange reddet ham ud af pinlige sidespring på lærredet. Men om fiktion og virkelighed går hånd i hånd, må tiden nu vise?

I hvert fald hvis rygterne om Grants sidespring taler sandt.

Utro til julefrokost? Her er 20 råd der 'hjælper' dig
Utro til julefrokost? Her er 20 råd der 'hjælper' dig

Ifølge den britiske avis The Sun har skuespilleren angiveligt et hemmeligt, uægte barn med den svenske tv-chef Anna Elisabet Eberstein.

Ifølge avisen er det hemmelige barn født tre måneder før, Hugh Grant officielt blev far til sit andet barn med kæresten Tinglan Hong. Dette var tilbage i september 2012.

Allan om utro kone: Jeg har stadig dyb respekt
Allan om utro kone: Jeg har stadig dyb respekt

The Sun hævder, at nyheden om Grants hemmelige barn så dagens lys, da den svenske tv-chef valgte at offentliggøre faderens fulde navn på barnets fødselsattest i december 2013. Indtil da havde hun holdt faderens navn hemmeligt, hvilket kom til udtryk på den første fødselsatt stod tom.

Over for The Sun siger en kilde tæt på de involverede, at 'Hugh støtter Anna hele vejen. Hun bor i en ganske fin bolig i det vestlige London, og hun ved, at Hugh er der for hende'.

Her fortæller han om sin utroskab, men så sker dette
Her fortæller han om sin utroskab, men så sker dette

Derudover siger kilden til avisen, at Annas forældre er bekendt med situationen, og at 'de bønfalder den'.

Tinglan Hong er den 'officille' mor til Hugh Grants to børn, Tabitha og Felix, som blev født den 29. december 2012 - altså tre måneder efter Anna Elisabet Eberstein fødte Grants uægte barn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx