Af - 25/04-16 13:41

Fie Laursen i chok: Svinet til af fans farFie Laursen i chok: Svinet til af fans far

Fie Laursen er i chok over en hadsk mail, hun har modtaget.

Bildstrecke im Grossformat »

- Du er en klam, løgnagtig sæk.

Så hårde ord bliver der brugt i en mail, som bloggeren Fie Laursen har modtaget fra en af sine fans far.

Det skriver Fie Laursen på sin blog.

Faren har en datter, der skulle konfirmeres den 22. april og ville i den anledning høre, om han kunne få Fie Laursen forbi som en overraskelse til datteren.

Fie Laursen knust af sorg: Ville begå selvmord
Fie Laursen knust af sorg: Ville begå selvmord

Den mail har Fie Laursen aldrig fået svaret på, og det er derfor, at han bruger så hårde ord mod hende i sin anden mail. Han skriver, at datteren og hendes veninder i Odense nu ikke længere kan lide Fie Laursen.

- Jeg fik et da et chok og blev ked af, at en masse læsere nu omtaler mig som kælling, for havde jeg set hans mail, var jeg kommet helt gratis, skriver Fie Laursen i en sms til metroxpress.

- Jeg synes, at faren er MEGET barnlig.

Hun fortæller, at hun ikke havde set mailen, fordi hun har haft travlt med at rejse på det seneste. Her har hun nemlig både været i London og Milano.

- Jeg havde slet ikke set mailen. Jeg modtager op til 30 mails om dagen, så den var røget langt ned i indbakken, da jeg ikke havde tjekket i to dage, skriver Fie Laursen til metroxpress.

Udover at kalde hende for en 'løgnagtig sæk', bliver faren også mere personlig over for Fie Laursen og nævner hendes mangel på uddannelse.

Fie Laursen angriber eks'en: Han havde hotelsex med pige, da han så, jeg var der
Fie Laursen angriber eks'en: Han havde hotelsex med pige, da han så, jeg var der

- Jeg er virkeligt i chok over, at en voksen mand kan svine mig til på denne måde og gå personligt efter min uddannelse, og den jeg er som person, bare fordi jeg ikke har fået set hans mail.

Du kan læse hele farens e-mail:

Fie Laursen fortæller til metroxpress, at hun aldrig er blevet kaldt noget så grimt af en voksen mand før. Hun har ikke svaret på hans mail endnu, men har tænkt sig at skrive en 'lang og moden' besked til ham, som hun selv siger.

LÆS OGSÅ: Grædefærdig Fie Laursen afslører: Jeg er blevet single

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx