Af - 23/03-15 14:27; Opdateret: 23/03-15 16:35

Efter L.O.C.-klip gik viralt svines han til af kendt filosof: - Du er banalEfter L.O.C.-klip gik viralt svines han til af kendt filosof: - Du er banal

Filosof Eva Agnete Selsing angriber både Clement Kjersgaard og L.O.C. i et blogindlæg. Hun forstår ikke medierne giver taletid til 'åndsforladte', 'selvdøde' kunstnere.

Du må ikke tage L.O.C. alvorligt, lyder det i dagens udgave af Berlingske.

Den populære rapper har tidligere udtalt, at han ikke er politiker, og derfor ikke har lyst til at kommentere på politik i interviewsituationer.

Det kom han alligevel til, da han i sidste uge hos Clement Kjersgaards talkshow 'Vi ses hos Clement' udtalte sig om ytringsfrihed, hvilket har fået filosof Eva Agnete Selsing arrigt til tasterne.

MUSIKANMELDELSE: Dansk raps svar på Mads Holger
MUSIKANMELDELSE: Dansk raps svar på Mads Holger

Hun revser på sin blog på b.dk medierne for at give 'banale', 'åndsforladte', 'selvdøde' kunstnere taletid i den offentlige debat.

L.O.C. beskriver hun som en gæst, 'der lever af at skrive generiske sange om stoffer, kællinger og vold. Og i øvrigt har fuld plade i ungdomskliché-bingo: prægtige tatoveringer, store børnegummisko, voldsdomme og en særdeles slasket attitude'.

L.O.C. udtalte blandt andet i programmet:

- Ytringsfriheden forpligter. Hvis vi gerne vil vise folk i Mellemøsten, hvor fantastisk den her ytringsfrihed er, så skal vi nok ikke bruge den til at håne folk, der ikke har den. Det siger jo sig selv.

Top 10: De nærigste kendte danskere på Twitter
Top 10: De nærigste kendte danskere på Twitter

Hans ord blev taget godt imod på de sociale medier, hvor en video fra udsendelsen gik viralt og hurtigt blev set mere end 800.000 gange.

Det lader Eva Agnete Selsing sig på ingen måder imponere af. Hun mener, L.O.C. er dum at høre på, og at Clement Kjersgaard slet ikke skulle have inviteret ham ind i sit program.

For at understrege sin pointe citerer hun (lidt ud af det blå) et par linjer fra nummeret 'Vold, Sex, Stjålne Biler part to' fra 2014-albummet 'Sakrilegium' som et eksempel på L.O.C.s ifølge hende 'platte, primitive, intetsigende tekster':

- De kan beholde deres lort for mig og mine vi vil bare spise / mens vi ruller op i noget der får dig og dit hold til at ligne pis / alt jeg kender er lav de der fucking penge alle mine venner er ligesom fortæl mig du kneppede hende.

"Ægte fan" forvekslede Jokeren med L.O.C.

Hun slutter sin svada af:

- Kunstnere i dag kan ikke fortælle os noget væsentligt. Lad os holde op med at tage dem alvorligt.

Opdateret 16:34
L.O.C. er ikke vendt tilbage på metroxpress' henvendelse, men nøjes med at ryste på hovedet på sin Instagram-profil.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx