Af - 24/01-15 16:16

Kvindelig komiker har ikke haft kæreste i 15 år: - Jeg er for selvkørendeKvindelig komiker har ikke haft kæreste i 15 år: - Jeg er for selvkørende

- Mænd synes, jeg er uendeligt mere interessant, når jeg er mere sårbar og mindre hårdtslående, fortæller Sanne Søndergaard.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hun er komiker, feministisk debattør - og provokatør.

Du kender måske den 34-årige Sanne Søndergaard som kvinden, der viste sin kønsbehøring på forsiden af Politiken for et par år siden - som et opgør med, at kvinder skal se ud som Barbie-dukker.

Instagram bøjer sig: Nu må du gerne vise 'dusken' frem
Instagram bøjer sig: Nu må du gerne vise 'dusken' frem

Men den ærlige og ligefremme stil betyder samtidig kan skabe problemer på privatfronten.

Det fortæller Sanne Søndergaard til Alt for damerne.

– Jeg er ikke så god til det med mænd. Jeg er lidt for selvkørende. De fleste mænd er fascineret af mig og synes vist, at jeg er ret interessant. Men ikke som kærestemateriale. Jeg passer ikke lige ind i den skabelon, der er skrevet. Jeg synes selv, jeg er mest sexet, når jeg er lidt maskulin. Men jeg kan mærke, at mænd synes, jeg er uendeligt mere interessant, når jeg er mere sårbar og mindre hårdtslående, fortæller hun til ugebladet.

Farvel til festmakeup: Dullede dukker får nyt look
Farvel til festmakeup: Dullede dukker får nyt look

Hun har ikke haft en kæreste i 15 år.

- Det stresser mig faktisk ikke – men det er lidt sjovt, for hvis jeg nu gerne vil have børn, så ville det være smart at finde en mand på et tidspunkt... Jeg har bare ikke rigtigt tænkt over det med børn tidligere. Der var så meget andet, jeg hellere ville, lyder det fra komikeren.

Sanne Søndergaard er netop nu aktuel med sit show 'kvinde?', der handler om, hvordan hun ifølge showomtalen 'altid har fucket up i reglerne for, hvordan man er pige og senere hen det der kvinde'.

Hun mener, at 'Regelbogen for Kvinder' er meget længere end 'Regelbogen for Mænd':

- Jeg sidder forkert, taler for højt, ved for meget, roder for meget, er for sjov, for kvik, for kræsen. Jeg fylder med andre ord for meget!, skriver hun.

Til Alt for damerne uddyber hun:

– Jeg sidder forkert, taler for højt, ved for meget, roder for meget, er for sjov, for kvik, for kræsen. Altså fylder jeg for meget! Men jeg indtager jo bare min plads og siger min mening. Og jeg mærker tydeligt, hvordan det hele tiden clasher med fordommen om, at det skal kvinder ikke. Så jeg ender tit i konflikter.

LÆS OGSÅ: TV: Stripklubber nægter kvinder adgang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx